Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROZIVKE NA RAČUN PORTUGALCA

Javno je veličao fašizam, a sad javno kritizira Mourinha: 'Propao je na sve načine'

FILE PHOTO: Premier League - Tottenham Hotspur v Manchester City
NEIL HALL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
06.05.2021.
u 14:30

- Razumijem da je Romi u ovom trenutku trebalo veliko ime, ali to je kao da potpišete igrača koji je gotov. Mourinho je samo htio posao s novcem.

Jedan od kontroverznijih, ali umirovljenih nogometaša sigurno je Paolo di Canio. Čovjek koji je poznat po brojnim nastupima, što u nogometnom svijetu, a što u veličanju fašizma

Nakon što je bio suspendiran sa TV postaje Sky Sport Italia prije pet godina, sada je ipak i dalje analitičar. Ususret tome što će Jose Mourinho od sljedeće sezone voditi Romu, prokomentirao je portugalskog trenera:

- Mourinho je najgori od najgorih. Propao je na sve zamislive načine i igra antinogomet. Razumijem da je Romi u ovom trenutku trebalo veliko ime, ali to je kao da potpišete igrača koji je gotov. Mourinho je samo htio posao s novcem. Triput je dobio otkaz u zadnje četiri godine, potjeran je svuda zbog svog karaktera - izjavio je di Canio.

Spomenuo je kako bi se moglo uživati samo na Mourinhovim konferencijama jer kako kaže kontroverze čine dobro kazalište te dodao kako je on za 'Vučice' najgori kojega su mogli dobiti. 

Portugalac mu sigurno neće ostati dužan te nam ostaje za vidjeti kako će odgovoriti na ove provokacije igrača koji zastupa fašizam te ima istetoviranog diktatora Benita Mussolinija.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije