Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinuta konferencija

Izbori za predsjednika Fife 26. veljače, Blattera gađali lažnim dolarima

Sepp Blatter
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
20.07.2015.
u 16:00

Švicarac je u svibnju dobio peti mandat, no kako su zbog korupcije uhićeni brojni čelnici Fife, Blatter je samo dva dana nakon izbora podnio ostavku

Izbori za predsjednika Fife održat će se 26. veljače sljedeće godine! Do tada će svjetskom krovnom nogometnom organizacijom i dalje stolovati predsjednik u ostavci – Sepp Blatter.

Švicarac je u svibnju dobio peti mandat, no kako su zbog korupcije uhićeni brojni čelnici Fife, Blatter je samo dva dana nakon izbora podnio ostavku.

Dosad su objavljene samo dvije službene kandidature za Blatterova zamjenika. Istaknuli su ih Brazilac Zico i predsjednik liberijskog nogometnog saveza Musa Bility.

Sigurno je da će se do izbora pojaviti još mnogo kandidata, a nagađa se se kako bi novi predsjednik mogao postati šef Uefe – Michel Platini

A konferenciju za medije na kojoj je Blatter objavio datum izbora obilježio je i trenutak kad je britanski komičar Lee Nelson gađao Švicarca novčanicama. Ušao je u prostoriju noseći bunt lažnih dolara, a kad su mu se približili zaštitari počeo je bacati novčanice prema Blatteru.

Nakon toga Blatter se ustao i kazao da sve treba počistiti. Ubrzo se vratio pa je konferencija nastavljena.

>>FBI pronašao Mamića: Amerikanci pratili trag novca!

Komentara 6

NI
nindjago
17:49 20.07.2015.

lopov i nista drugo treba na dugogodišnju robiju a lovu nazad

MH
mrtav-hladan
20:33 20.07.2015.

Nakupio se on pravih dolara ove lazne zadrzite za sebe ... Fifa je gnjezdo lopova tamo gdje je puno love puno se i krade

DI
diskasting
16:21 20.07.2015.

Presmijesno.... Ma isti su svi mamic, platini, suker, blater svi su isti samo lova... Sljedeci su braca mamic, pa srebric, suker i ostala gamad, sve u cuzu i dobro se naplatiti od njih....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije