Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELIN VUJOVIĆ ZA VL

'Hrvatske legende su tako ružno reagirale prema meni. Izborniku Perkovcu neke izjave nisu trebale'

05.02.2024.
u 17:05

- Zoran Gobac? Naravno, čujemo se mi dosta često. Ne mora biti nekakav povod. Jednostavno smo u tako dobrim, prijateljskim odnosima, pa dosta komentiramo razne situacije. Evo, baš mi je nedavno poslao SMS poruku u kojoj je nabrojio sve bivše igrače kojima je ponuđena prilika da rade u Hrvatskom rukometnom savezu ili Zagrebu - rekao je za Večernji legendarni Crnogorac.

Komentara 9

MA
MarkoFind
18:30 05.02.2024.

Mala bara puno krokodila......

KU
Kujttim
19:58 05.02.2024.

U hrvatskom rukometu nisu problem ni Perkovac, ni Hrvoje Horvat, ni Slavko Goluža, nego Domagoj Duvnjak. Duvnjaka treba maknuti iz reprezentacije, kao i Karačića. Veselin Vujović je najmanji problem jer je to za hrvatski rukomet nebitan lik. Mi se moramo zahvaliti Duvnjaku i Karačiću, nakon toga uzeti 15 zdravih i besprijekorno kondicijsko spremnih rukometaša, a onda će doći i neki rezultat. S Duvnjakom to ne ide, s Veselinom Vujovićem još manje.

Avatar rubinet
rubinet
17:31 05.02.2024.

Ti nikako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?