Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Evo tko sudi dvoboj Dinama i Benfice, plavima ostao u lošem sjećanju

Michael Oliver
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
05.03.2019.
u 17:05

To nisu ljudi, to rade samo životinje. Ovaj sudac nema emocije, mogao sam mu reći svašta u onoj situaciji, mora shvatiti što je napravio. Katastrofa! - rekao je Buffon

Englez Michael Oliver sudit će prvu utakmicu osmine finale Europske lige Dinamo - Benfica. Susret se igra u četvrtak (18.55 sati) pred punim maksimirskim tribinama.

Dinamovcima je engleski sudac ostao u lošem sjećanju kada je u kolovozu 2015. u dvoboju pretkola LP-a protiv Moldea dosudio tri jedanaesterca u korist norveškog kluba. Utakmica je završila 3:3, ali su plavi na kraju prošli dalje.

>> Pogledajte tko je iznenadio igrače i trenera Bjelicu na treningu

Michael Oliver
1/12

U lanjskom četvrtfinalnom susretu Lige prvaka Real - Juventus sudac Oliver je u 93. minuti isključio vratara Stare dame Gianluigija Buffona te dosudio najstrožu kaznu za kraljevski klub. Cristiano Ronaldo je zabio i odveo Madriđane u polufinale.

- Umjesto srca, Michael Oliver ima kantu smeća. Njegova je odluka pokazala da je nesposoban, da nema osjećaj za igru. Normalna osoba nakon takve utakmice ne može svirati toliko sumnjivu situaciju, osim ako na mjestu srca nema ništa - smeće - rekao je Buffon nakon utakmice i dodao:

- To nisu ljudi, to rade samo životinje. Ovaj sudac nema emocije, mogao sam mu reći svašta u onoj situaciji, mora shvatiti što je napravio. Katastrofa!

Nadamo se kako nakon utakmice u četvrtak nećemo trošiti riječi na suđenje...

>> Pogledajte što je Dinamov trener Bjelica rekao uoči dvoboja s Benficom

Ključne riječi

Komentara 2

OL
olujadolazi
17:30 05.03.2019.

Ako dosudi nepravedno protiv Dinama neka se ostatak života voza u kolicima.Zapisano i ovjereno kod anđela.

DU
dugi
18:18 05.03.2019.

Pametan potez. Za svaki slucaj, sudac nas je ostetio. Znaci ako izgubimo vec imamo krivca u pripremi. Majstori smo u tim stvarima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije