Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRATSKE SKUPINE

Torcida poručila navijačima Benfice: Gazi Purgere!

Hajdukovi navijači
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/7
05.03.2019.
u 15:27

"Sretan rođendan, a u četvrtak gazi Purgere", napisala je Torcida na Facebook profilu uz fotografiju s prepune tribine na kojoj se vijori zastava s logom No Name Boysa.

Navijačka skupina portugalske Benfice No Name Boys jučer je proslavila 27. rođendan, a poruku podrške poslala im je i prijateljska Torcida iz Splita.

"Sretan rođendan, a u četvrtak gazi Purgere", napisala je Torcida na Facebook profilu uz fotografiju s prepune tribine na kojoj se vijori zastava s logom No Name Boysa.

Prva utakmica Dinama i Benfice igra se u četvrtak u Zagrebu, a navijačka skupina koja podržava Benficu, No Name Boys, u prijateljskim je odnosima s Torcidom. Naime, njihova ljubav potječe iz događaja koji se zbio početkom rata u Hrvatskoj, kada je 1994. godine nakon jedne utakmice u Splitu po povratku kući poginulo troje portugalskih navijača. U spomen na poginule na uzvratnoj su utakmici pripadnici Torcide položili vijenac za stradale.   

Navijači Hajduka željeli su doći na Maksimir i na južnoj tribini navijati za Benficu, no od toga neće biti ništa. 

– Odlukom policije i GNK Dinama kao organizatora utakmice, Benfici nije dana suglasnost za prodaju ulaznica hrvatskim državljanima za gostujući sektor stadiona Maksimir – poručili su nedavno iz Dinama. 

>> Pogledajte redove za ulaznice Dinama

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
16:06 05.03.2019.

Jadno!

BE
bendzola
16:49 05.03.2019.

A koga zanima šta šačica yugofila i orjune misli... I zašto uopće ovaj članak...?

OK
okolo
17:52 05.03.2019.

navijek je bilo idiJota...no davat im medijski prostor..mogu samo gori od njih, zločestiji, mrzitelji sveg hrvatskog dinamo...hajduk..ponos hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije