Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26. srpnja do 1. kolovoza

Davidenko prvi nositelj Umaga, igraju svi naši osim Čilića

Ivan Ljubicic
Reuters
17.06.2010.
u 14:18

Peterostruki pobjednik turnira, Španjolac Carlos Moya, prihvatit će pozivnicu za nastup bude li zdrav

U pripremama za turnir cilj nam je bio dovesti barem dvojicu igrača iz svjetskog TOP-a 20 te čim više hrvatskih tenisača. Mogu reći da smo nadmašili očekivanja jer će u Umagu ove godine igrati čak četvorica igrača iz svjetskog TOP-a 20 te pet od šest najboljih hrvatskih tenisača. Nema jedino Marina Čilića, koji nakon Wimbledona ne namjerava igrati na zemljanoj podlozi. No mi ćemo još razgovarati s njim i pokušati ga privoliti na dolazak u Umag, kaže direktor Studena Croatije Opena Vanja Božičković pet tjedana uoči početka 21. izdanja turnira (od 26. srpnja do 1. kolovoza).

Prvi nositelj bit će branitelj naslova i peti tenisač svijeta, Rus Nikolaj Davidenko, drugi Ivan Ljubičić (15. na ATP listi), kojem će to biti 11. nastup u Umagu, treći je nedavni polufinalist Roland Garrosa, Austrijanac Jurgen Melzer (16.), a četvrti bivši svjetski "broj jedan" i lanjski finalist, Španjolac Juan Carlos Ferrero (17.). Iako je pod njihovim imenom i dalje znak pitanja, jer imaju velikih problema s ozljedama, dolazak su najavili i Ivo Karlović i Mario Ančić (prvi dolazak u Umag).

– Imamo ukupno na raspolaganju tri pozivnice za glavni turnir - jedna ide Ančiću, a ostale ću dvije ostaviti otvorene gotovo do početka turnira. Za jednu je pokazao interes i peterostruki pobjednik turnira, Španjolac Carlos Moya, koji bi igrao bude li zdrav – otkrio je Božičković.

Komentara 1

MI
mirUsvijetu
15:23 17.06.2010.

Ovakvo licemjerstvo Ančića dugo nije viđeno. Dosad se niti jednu godinu nije udostio pojaviti u Umagu, to je bilo ispod njegovog nivoa, a sada kad ne može upasti ni na jedan turnir, onda mu je Umag san snova, mjesto gdje je uvijek želio igrati. Prejadno. Ne bih ga ja ni sad zvao. Kad ima koristi dolazi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije