Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA PREDSTAVA

Ivan Perišić pomogao Wolfsburgu da prvi put u povijesti osvoji Kup!

Wolfsburg
Foto: Reuters/PIXSELL
30.05.2015.
u 21:31

Završilo je 3:1 za Wolfsburg, a Borussia Dortmund je povela. Svejedno, ide u Europu

Wolfsburg je slavio 3:1 protiv dortmundskoj Borussiji u njemačkoj metropoli. Vukovi su zasluženo osvojili kup u sjajnoj sezoni, a odlično je odigrao i Ivan Perišić, koji je asistirao za treći gol.

Već u 6. minuti zabila je Borussija. Pierre-Emerick Aubameyang sjajno je gađao s ruba šesnaesterca uz donju lijevu vratnicu, nepogrešivo! Zeleni su izjednačili u 22. minuti i tako najavili da neće lako odustati od trofeja. Naldov pokušaj bio je blokiran, ali lopta se odbila do Luiza Gustava koji iz odbijanca lako zabija po sredini gola.

Kevin De Bruyne donio je kompletni preokret u njemačkoj metropoli jer je s nekih 25 metara u 33. minuti zakucao u donji lijevi kut.

Vukovi su u 38. minuti totalno šokirali momčad Jürgena Kloppa, jer se i Bas Dost upisao u strijelce. Sjajno mu je s desne strane ubacio Ivan Perišić i Nizozemac nije mogao pogriješiti.

>> Ivan Perišić: Ako zabijem u finalu, neću slaviti, jako poštujem Borussiju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije