Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRIJEĐENI EGO

Balotelli: Totti me nazvao crnčugom

Francesco Totti
AFP
07.05.2010.
u 10:58

Kapetan Rominih nogometaša Francesco Totti istaknuo se nesportskim i grubim prekršajem nad Marijem Balotellijem u utakmici finala Talijanskoga nogometnog kupa.

Inter je do naslova došao pobjedom (1-0) u Rimu, a kamere su zabilježile Tottijev potez u 88. minuti kada je, bez namjere starta na loptu, s leđa nogom udario crnoputog, uskoro 20-godišnjeg napadača Intera. Zaradio je isključenje.

Totti je izjavio da je to učinio jer ga je Balotelli na utakmici dvaput uvrijedio, međutim svoju istinu s talijanskim medijima podijelio je i sam napadnuti nogometaš nerazzurra.

- Crnčugo, da, tako me nazvao - kaže Balotelli kojeg podržava i agent Mino Raiola.

- Ne sviđa mi se to. Mario se kune da nikoga nije vrijeđao, već da je samo rekao ''dosta udaranja, ne budi dijete i igrajmo nogomet''. Ništa više od toga, a ostalo je učinio Totti. Mislim da su rasisti neuki ljudi, a ako mu je to Totti rekao, to može samo značiti da je uvreda unaprijed promišljena. Zbog toga bi ga trebalo suspendirati iz nogometa na šest mjeseci - smatra Raiola koji zna i zašto je Totti bijesno reagirao.

Potvrdio mu je to njegov klijent izjavom:

- Mario mi je rekao da se ne čudi Tottijevoj reakciji. Njegove riječi bile su: "Totti je nekad bio najbolji napadač i znam da se na meni iskalio jer sam trenutačno najbolji ja".

Komentara 2

JA
JanezPiranski
14:06 07.05.2010.

Balotelli: Totti me nazvao crnčugom a Olić i Modrić me stalno tretiraju kao brata i sebi jednakog...

KO
kocen
19:45 07.05.2010.

e moj Janez smijačemo se mi vama u J.Africi kad čete dobivat porciju na svakoj tekmi. Pa u repki vam igra pola Srba i pola muslimana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije