Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Ante Ćorić potpisao za Romu i godišnje će zarađivati 1,2 milijuna eura

Ante Ćorić
Foto: Roma.it
1/6
28.05.2018.
u 12:38

Ugovor je potpisan na pet godina, a 21-godišnji Ante imat će godišnju plaću od milijun i 200.000 eura

Ante Ćorić novi je igrač Rome. Mladi hrvatski reprezentativac prošao je liječnički pregled te je potpisao ugovor s talijanskim prvoligašem.

Ugovor je potpisan na pet godina, a 21-godišnji Ante imat će godišnju plaću od milijun i 200.000 eura. Dinamo će od transfera zaraditi sedam milijuna te još milijun eura od mogućeg bonusa.

Ante Ćorić
1/5

Liječnički pregled obavio je u klupskoj klinici Villa Stuart, a u trening-kampu Trigoria u Rimu potpisao je ugovor.

Roma je ove sezone stigla do polufinala Lige prvaka. Momčad Eusebija Di Francesca nastup u najelitnijem klupskom natjecanju sljedeće sezone osigurala je osvajanjem trećeg mjesta u prvenstvu.

Ćorić bi u Romi mogao nositi broj deset koji je trenutačno slobodan, a koji je nosio i u Dinamu.

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Toni Broo
Toni Broo
12:51 28.05.2018.

Svaka čast Ćoriću, ali u Dinamu ništa nije pokazao, a prodati ga za ovakve novce pokazuje koliko je Mamić sposoban. Pa sam Mamić na pregovorima nekom igraču diže cijenu za najmanje 50%. Da je to tako lako, pa to bii radili Hajduk i Rijeka, ali oni mogu samo sanjati ovakve cifre za svoje igrače. Upravo ta Mamićeva sposobnost i lakoća punjenja Dinamovog proračuna je problem mnogima, Mamićev problem je taj što je unio u državu milijardu i pol kuna, platio državi preko 300 milijuna kuna poreza i doprinosa, stvorio najjači klub u regiji koji je u Europi u TOP3 prozivođača mladih igrača i u koji europljani dolaze učiti kako se radi. Kad se pogleda radni kolektiv to je cca 300 ljudi zaposlenih u Dinamu kojiima ne kasne plaće koji imaju iznad prosječne plaće, to ne paše uhljebima, ljevičarskim komentatorskim trolovima i parazitima političarskim! To treba uništiti. to je izvan dosega njihovih mozgova, oni su naučili živjeti na državnoj sisi, filozofirati, stvarati kaos i strah, a Mamić im je jednostavno trn u oku jer oni ne podnose uspjeh.

MA
Majur
13:54 28.05.2018.

Ima šansu,ima talenta...nadam se da neće proći kao Halilović.

DU
Deleted user
13:35 28.05.2018.

Neka mu je sretno, nadam se da je nešto naučio i shvatio da mora marljivo raditi i slušati a ne glumatati zvijezdu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije