Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lionel Messi:

Hrvati imaju fantastičan vezni red, podsjećaju me na jednu momčad!

Sampaoli i Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
28.05.2018.
u 12:12

Realno, nismo najbolja reprezentacija na svijetu. Jako teško možemo doći do naslova prvaka - kaže Messi

Argentinska zvijezda Lionel Messi u intervju za TV Trece poručio je kako nema namjeru napustiti Barcelone. Ne može  zamisliti da u karijeri zaigra za neki drugi europski klub.

- Barcelona će biti moja jedina momčad - rekao je Messi, a onda se dotakao izgleda argentinske reprezentacije na SP-u u Rusiji.

Sampaoli i Messi
1/5

- Realno, nismo najbolja reprezentacija na svijetu. Jako teško možemo doći do naslova prvaka. No, pokušat ćemo ostvariti san i doći do kraja. U skupini moramo biti dobri kako bismo povećali samopouzdanje. No, naša skupina nije nimalo lagana - naglasio je Messi.

Argentina igra u skupini D zajedno s Hrvatskom, Islandom i Nigerijom. Drugu utakmicu na SP-u gauči igraju 21. lipnja protiv vatrenih.

- Island je već na EP-u pokazao da može igrati protiv svakoga, Hrvatska ima fantastičan vezni red te sjajno kontroliraju loptu, podsjećaju me na Španjolce. Nigerija nas je kroz prošlost znala ugodno iznenaditi - kazao je Messi.

Argentinac se prisjetio kako mu je jedan suigrač rekao da bi bio svjetski prvak da je odlučio igrati za Španjolsku.

- Osvojiti naslov svjetskog prvaka s Argentinom bilo bi nešto posebno. Mijenjao bih neke trofeje s Barcelonom za jedan s reprezentacijom! - prisnažio je Messi.

Sampaoli i Messi
1/15

Komentara 2

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
09:51 29.05.2018.

Messi svaka ti čast!!! Ali opet neće biti ništa od prvog mjesta!!! moja prognoza izpadate odmah u Skupini!!!!

PR
prajdali100
12:59 31.05.2018.

Gaučosi imaju sjajne igrače.Da li je to ukomponirano u reprezentaciju , to je već drugo pitanje.Ne daj Bože da im se Messi prehladi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije