Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odjek audicije

Više od 500 mladih glazbenika želi svirati u bendu Elle Dvornik

ella dvornik
14.04.2011.
u 19:01

Drago mi je što su moji vršnjaci diljem Hrvatske shvatili da je ovo super prilika. Jedva čekam da upoznamo kandidate i počnemo raditi – uzbuđena je zbog novog projekta bila 19-godišnja Ella.

Prošlo je tek pet dana od objave natječaja na kojem Ella, kći glazbene legende Dina Dvornika, traži članove za svoj budući bend, a prijavilo se već više od 500 mladih glazbenika iz cijele Hrvatske.

Ella je već izdala prvu pjesmu “Vrati mi sve” i zadovoljna je reakcijama, a ovaj tjedan također pod redateljskom palicom Radoslava Jovanova Gonza počinje snimati svoj prvi spot koji će premijerno biti prikazan u Exkluzivu s Tatjanom Jurić. Ella je cjelokupni natječaj komentirala ovako:

– Presretna sam zbog ovolikog odjeka! Drago mi je što su moji vršnjaci diljem Hrvatske shvatili da je ovo super prilika. Jedva čekam da upoznamo kandidate i počnemo raditi – uzbuđena je zbog novog projekta bila 19-godišnja Ella.

Ključne riječi

Komentara 2

SP
splitskaljeta
07:54 18.04.2011.

ELI želim puno sreće u plovidbi varljivim estradnim morem.

BL
bluesbob
09:20 19.04.2011.

Svaki qurčić danas sebe naziva pevaljkom. Prelijena za školu (kao i ćaća) pa hoće kruha bez motike. Užas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije