Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predaudicije u zagrebu

U show 'X Factor Adria' žele i profesor matematike te mlada violinistica i nogometašica

audicija
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/6
08.02.2015.
u 09:25

Predaudicije u Zagrebu održavaju se i danas, a osim u metropoli kandidati u Hrvatskoj, kojih se prijavilo više od tri i pol tisuće, birali su se i u Splitu.

Adrenalin, uzbuđenje i velika gužva trajali su jučer cijeli dan u Kinoklubu Jadran filma u Zagrebu gdje su počele predaudicije za “X Factor Adria”, regionalnu inačicu najpopularnijeg glazbenog showa na svijetu koji će se ovoga proljeća prikazivati na RTL televiziji. Pred stručnjake koji donose odluku o tome tko će od njih ići dalje te tako dobiti priliku da pokaže svoje pjevačke sposobnosti i svoj “x faktor” pred regionalnim članovima žirija na audicijama koje također počinju ovaj mjesec, jučer je stalo oko tisuću kandidata.

Foto: Grgur Žućko/PIXSELL

Nikoga od njih veliki snijeg koji je zapao u Hrvatskoj nije pokolebao da dođu pokazati što znaju i pokušaju zadiviti one koji odlučuju o njihovoj sudbini. Kandidati su došli odasvud, iz Slavonije, Istre, Rijeke..., bilo je tinejdžera pa čak i umirovljenika, a među prijavljenima bili su i profesor matematike te djevojka koja svira violinu i igra nogomet. Predaudicije u Zagrebu održavaju se i danas, a osim u metropoli kandidati u Hrvatskoj, kojih se prijavilo više od tri i pol tisuće, birali su se i u Splitu. Kandidati će se birati u još šest gradova: Beogradu, Podgorici, Skoplju, Banjaluci, Sarajevu i Novom Sadu. “X Factor Adria” na proljeće će se prikazivati u pet država, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori.

Foto: Grgur Žućko/PIXSELL

>> 'X Factor Adria' na RTL Televiziji uz Antoniju Blaće!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije