Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže show

'X Factor Adria' na RTL Televiziji uz Antoniju Blaće!

Antonija Blaće
Foto: Danijel Berković/Pixsell
19.12.2014.
u 20:20

Antonija Blaće kazala je kako ne može dočekati da show krene

 Jedan od najvećih svjetskih televizijskih formata, glazbeno-natjecateljski show, u kojem se natječu pjevački talenti, "X Factor", napokon dolazi i u Hrvatsku. U eteru RTL Televizije ovoga proljeća krenut će regionalna inačica ovog popularnog showa, pod nazivom "X Factor Adria", s voditeljicom Antonijom Blaće.

Imate ono nešto? Govore vam da ste posebni i trebate biti zvijezda? Vaše vrijeme upravo dolazi!

Gledatelji imaju uistinu mnogo razloga za veselje jer franšiza "X Factor" podrazumijeva visoku kvalitetu, kako u produkcijskom smislu, tako i oko izbora glazbenog repertoara koji će natjecatelji izvoditi. Drugim riječima, zaljubljenici u ovakvu vrstu showa mogu očekivati velik broj odličnih pjevača, zanimljivo rivalstvo među žirijem, raskošne nastupe i puno neizvjesnosti, priopćili su s RTL-a.

A da se ovom showu veseli i voditeljica Antonija Blaće, dokazuje i to što je objasnila kako ne može dočekati da show krene.

– Fali nam jedan kvalitetan show i skakala sam od sreće kada su mi javili da ću raditi "X Factor Adria". Sumnjam da ima osobe koja bar jednom nije pogledala neku audiciju iz stranih inačica ovog showa na internetu, a da ne govorim o pobjednicima koje je ovaj show lansirao među prave zvijezde. U Hrvatskoj ima dosta osoba s "onim nečim" koji nikako da dobiju svoju priliku, e pa sada je imaju. Zato vam svima savjetujem: skupite hrabrosti i prijavite se u 'X Factor Adria' jer na nama je sve ostalo! – ushićeno je ispričala Tonka.

Na stvaranje nove zvijezde utječe žiri koji je ujedno i mentor kandidatima pa se iz emisije u emisiju gradi i dodatni natjecateljski nivo u kojem se žiri međusobno natječe – kroz svoje kandidate. Njihov je zadatak da kandidatu pomogne u odabiru pjesme, stylingu i nastupu. Nagrade su snimanje albuma, odnosno ugovor s izdavačkom kućom i "naravno, zagarantirani nastupi, javna pojavljivanja i publicitet koji neminovno ide uz to", dodaju iz RTL-a.

Ako znate pjevati ili makar mislite da znate, sada je pravo vrijeme da pripazite na svoj glas i uvježbate nekoliko pjesama jer audicije samo što nisu počele, a prijave kreću od danas.

>>Antonija Blaće: Duet sa Škorom uplašio me, ali dobro zvuči

Komentara 6

MA
majusko
05:20 20.12.2014.

Imaju jednu voditrljicu za sve

CR
croat1899
22:27 19.12.2014.

imamo i previse takvih gluposti koje u nedjelju izbace pobjednika za kojeg u ponedjeljak vise nitko ne zna. još kad čujem "regionalni karakter" smuči mi se.

DY
dynasty1402
08:52 20.12.2014.

RTL televizija je prva na medijskom prostoru sto se tiče REGIJE i emisija u koje se snimaju, emitiraju i gledaju u regiji. I koliko god volio Antoniju Blace i priznajem do sada gledao i program RTL a , sada mii je dosta, jer vise jugoslovenskih i partizanskih filmova nije bilo na TV ni u 90 tim kao sada na RTL u. Zar se taj novi projekt ne moze snimiti u Hrvatskoj??? Regije mi je dosta i ja , a nadam se i veliki broj Hrvata to gledati NEĆE!!!!! To neka gledaju jugoslavencine i drugovi koji su sada na vlasti na celu sa "našim" predsjednikom, Pusickom, njenim bratom i slične individue, koje su u manjini pa neka se RTL ne čudi kada im padne gledanost!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije