Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi nastavci

U sedmoj sezoni Stipe i dalje ostaje drčan frajer

stipe u gostima
Foto: Pixsell
07.12.2013.
u 08:00

Snima se sedma sezona najdugovječnije humoristične serije HTV-a “Stipe u gostima” s većom dozom drskog humora, a emitiranje kreće u veljači

Odlična vijest s HTV-a je da se ne opraštamo od omiljenog Stipe. Najdugovječnija i po mnogima najbolja humoristična serija ušla je u sedmu sezonu. Početak njenog snimanja uigrana ekipa, koja se na setu osjeća kao obitelj, proslavila je tortom.

– Stipe će i u novim epizodama ostati Stipe. On je dosljedan, sve zna, za sve ima rješenje i uvijek je u pravu. Ostat će drčni Stipe koji bi u nekom drugom okruženju možda bio antipatičan, ali, evo, on je na kraju jedan dobroćudan lik – rekao je odlično raspoloženi Filip Radoš koji je zbog svojeg brkatog lika splitsku adresu opet zamijenio zagrebačkom. Redatelj Ognjen Sviličić tvrdi da je ova sezona najbolje napisana, ima više humora, i to bezobraznijeg, a cijelu obitelj zabrinjavat će ekonomska kriza i nevolje na poslu. Snima se 20 novih epizoda koje se počinju emitirati u veljači, a pojavljuju se i novi likovi: Željko Duvnjak u ulozi kućepazitelja Babića, Inge Appelt kao njegova zahtjevna majka i Dražen Kühn u ulozi Marinka, novog kolege u Ivinu uredu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije