Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA BOL

Tužni detalji prerane smrti sina (24) slavne manekenke slamaju srce

Arrivées au défilé de mode Haute-Couture automne-hiver 2016/2017 "Christian Dior" à Paris
Foto: Veeren Ramsamy-Christophe Clovis/PIXSELL
1/8
20.01.2021.
u 23:00

Podsjetimo, sin slavne manekenke Stephanie Seymour, Harry Brant, preminuo je u 25. godini života od slučajnog predoziranja.

Nakon što je obitelj Harryja Branta, sina slavne manekenke Stephanie Seymour, potvrdila da je Brant preminuo od slučajnog predoziranja u 25. godini života, People saznaje detalje koji su prethodili nesretnoj smrti mladića. Naime, bliski obiteljski prijatelj za magazin je izjavio kako je Harryjev otac pokušao navesti ga na ponovni odlazak na rehabilitaciju jer ga je jako brinula Harryjea ovisnost.

- Teško je. Svi koji se bore s ovisnosti to znaju. Znali smo svi da ima problem - započeo je izvor blizak obitelji i dodao kako su Harry i njegov 27-godišnji stariji brat Peter Brant (27) bili nerazdvojni. - Uvijek su bili tu jedan za drugog, ail su se i svađali kao što to rade mnoga braća - pojasnio je.

CVS - Gala "Vogue Paris Foundation"au Palais Galliera à Paris Rétro - Décès de Harry Brant, fils cadet de Stéphanie Seymour, à l'âge de 24 ans - Peter Brant Jr et son frère Harry Brant - Gala "Vogue Paris Foundation" au Palais Galliera à Paris le 9 juillet 2014. Vogue Paris lance cette "Vogue Paris Foundation" pour soutenir la création contemporaine dans la mode. Vogue Foundation Gala as part of Paris Fashion Week at Palais Galliera on July 9, 2014 in Paris, France. VEEREN / BESTIMAGE /PIXSELL
Foto: VEEREN/PIXSELL

Podsjetimo, vijest o Harryjevoj smrti potvrdila je njegova obitelj.

''Zauvijek ćemo biti tužni što je njegov život skratila ova užasna bolest. Puno je postigao u ove 24 godine, ali nikada nećemo imati priliku vidjeti što bi još učinio. On nije bio samo naš sin. Bio je divan brat, unuk i ujak, ali i brižan prijatelj. Bio je kreativna, draga i moćna duša koja je unijela svjetlo u život mnogih ljudi. Bio je predivna osoba iznutra i izvana", napisali su u priopćenju.

Inače, Harry je 2016. bio uhićen zbog posjedovanja opojnih sredstava.


 

Komentara 2

DA
Daniel05041986
07:17 21.01.2021.

Ta slučajna predoziranja su jako opasna

BU
Bubreg2020
07:36 21.01.2021.

Sam pao - sam se ubio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije