Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko slavlje

Tom Hanks prvi put postao djed, dobio unučicu Oliviju

tom hanks
Foto: pixsell
1/3
04.02.2011.
u 10:40

Colin Hanks, najstariji sin poznatog glumca, i njegova supruga Samantha postali su roditelji djevojčice čiji je dolazak na svijet rasplakao djeda Toma

Američki glumac Tom Hanks 1. veljače imao je velikog razloga za slavlje jer je toga dana prvi put postao djed. Njegov najstariji sin Colin (33) i supruga Samantha dobili su djevojčicu kojoj su dali ime Olivia.

Slavni 54-godišnji glumac bio je jako uzbuđen zbog rođenja prve unučice koja je na svijet došla u Los Angelesu.

- Cijela je obitelj na okupu kod kuće i jako su sretni, izjavio je Tomov glasnogovornik.

Colin Hanks prvo je Hanksovo dijete iz prvog braka sa Susan Jane Dillingham, s kojom je bio devet godina, do 1987. U tom braku dobio je i kćer Elizabeth Ann. Godinu dana kasnije oženio je glumicu Ritu Wilson s kojom ima dva sina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije