Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez komentara

Tamara Ecclestone: Tata me naučio cjenkanju i štedljivosti

tamara ecclestone
pixsell
18.03.2012.
u 16:05

Navečer kad idem spavati obavezno isključim grijanje i zatvorim vodu kad perem zube, izjavila je jedna od najrastrošnijih Britanki.

Tamara Ecclestone definitivno ima smisla za humor. Nakon posljednje budalaste izjave kojom je počastila javnost tata Bernie Ecclestone ili će biti jako ponosan ili će zakolutati očima na još jedan kćerin gaf. Naime, starija kći šefa Formule 1 jedna je do narastrošnijih cura u Velikoj britaniji koja živi u ekstra luksuzu, no Tamara misli drukčije. Da bi zadobila simpatije javnosti poznata milijunašica se uključila u humanitarnu akciju za obnovu jedne londonske bolnice prodajom svoje odjeće na eBayu.

- Kad sam bila dijete jako sam željela jednu jaknu. Tata me poveo u kupovinu u kojoj sam od njega naučila kako se cjenkati. Nedavno sam kupila novi auto i uspjela sniziti cijenu za 20 %. Postala sma opsesivna kad je štednja u pitanju pa navečer prije spavanja isključim grijanje. I zatvorim vodu kad perem zube, objasnila je 'šetljiva' Tamara koja s druge strane tisuće i tisuće funti troši na skupocjene cipele i torbice koje su joj fetiš.  

Komentara 2

SA
sandrina
16:51 18.03.2012.

Tata me naučio cjenkanju, a mama rastrošnosti i kako oženiti sitnog muškarca s debelim novčanikom

OB
-obrisani-
17:20 18.03.2012.

mala je štedljiva? kupila je najskuplju kuću na svijetu od aarona spellinga i odmah ju preuredila. igrica košta oko $ 600 mil. zaista je štedljiva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije