Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIFE COACH

Tajči vodi sljedbenike na krstarenje Jadranom

05.09.2018.
u 06:54

Poznata pjevačica postala je tzv. life coach i održava motivacijske govore te piše knjige o transformativnoj moći ljubavi

Tatjana Cameron Tajči u posljednjih nekoliko mjeseci postala je “life coach” i održava predavanja o transformativnoj moći ljubavi. Osnovala je udrugu Waking Up Revolution, nastupa kao motivacijska govornica, piše knjige i održava seminare i radionice. Na taj korak potaknula ju je smrt supruga Mathewa koji je preminuo lani od raka pluća.

– Meni je ovaj program, koji se sastoji od pet koraka transformacije, pomogao u borbi s depresijom, anksioznošću, bračnim razmiricama, a posljednjih godina i u borbi sa suprugovom bolešću – rekla je Tajči.

Njezin je tečaj namijenjen svima koji žele napredovati u karijeri, usvojiti zdrave navike, početi nove projekte, živjeti život o kakvom sanjaju ili se samo žele pridržavati dijete da bi izgubili kilograme.

Od 13. do 20. listopada održava se njezin „Transformativni Retreat and Sea Cruise“ na brodu “MS Paradis” koji će ploviti od Splita do Dubrovnika.

– Program koji pripremam u listopadu u Hrvatskoj, na brodu, zapravo je kombinacija glazbe i coachinga – kazala je Tajči.

Sudionici će uz Tajči na Jadranu provesti osam dana i posjetit će otoke Hvar, Brač, Mljet i Korčulu. Oni koji žele mogu putovanje nastaviti do Međugorja nakon završetka seminara.

– Hrvatska ima bogatu tradiciju liječenja koja podrazumijeva važnost dijeljenja hrane i vina s prijateljima, obitelji i strancima, uživanje u dugim obrocima, polagano i duboko disanje, pjevanje, plesanje i smijanje, povezivanje s prirodom, s drugima i s Bogom. Sve sam to, kao mala, naučila u Hrvatskoj – navela je Tajči na stranici kojom poziva ljude da se pridruže njezinu tečaju.

Kako piše na službenoj Facebook-stranici, svaki dan gosti će početi meditacijom na palubi broda. Osim meditiranja bit će vremena za razgovore, radionice, pjevanje i molitve. Nakon toga slijedi razgledavanje gradova na obali i bolje upoznavanje njihove povijesti i kulture. Dan će završiti večerom u lokalnim restoranima ili na brodu, a oni koji se žele dodatno opustiti mogu zatražiti masažu. Zabavit će se i na koncertima tijekom kojih će biti puno plesa.

– Radit ćemo na poboljšanju vas kao osobe. Naravno, do vas je koliko želite sudjelovati. Meni je najvažnije da kući dođete obnovljeni s avanture koja vam je promijenila život. Jedva čekam da mi se pridružite na ovom prekrasnom brodu. Da nazdravimo dobrim vinom, pjevamo zajedno i uživamo u ljepotama Hrvatske – rekla je u najavi Tajči.

Glazbenica ima troje djece, sinove Dantea, Evana i Blaisea. Iako vrlo rado govori o ljepotama naše zemlje i želi da je ljudi posjete i dožive, ne vjeruje da će ikad više tu živjeti.

– Kada sam u Hrvatskoj, uvijek razmišljam kako bi bilo lijepo živjeti u gradu, ali u duši sam globalist i meni je dom posvuda. Vezana sam uz svako mjesto određenim lijepim događajima, ali znam da onda to moram i pustiti – zaključila je Tajči.

Pogledajte video: Poznate osobe na ljetovanju u Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:24 05.09.2018.

Bar joj se nije ukazala gospa. Dovodi bogate Amere u Hrvatsku, di je problem.

Avatar rubinet
rubinet
13:09 05.09.2018.

Hoće li u okviru "motivacijskih govora" otpjevati "hajde da ludujemo"?

Avatar zapovjednik granične utvrde
zapovjednik granične utvrde
07:18 05.09.2018.

me ni nije jasno zašto ne ostane u SAD kad je to odabrala, zaposli se ko i sve normalne žene tamo ili na blagajni ili u kakvoj tvornici i ne odživi svoj život sa svojom djecom u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije