Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U bolnici je u Splitu

Supruga Miše Kovača otkrila je novosti o njegovom zdravstvenom stanju

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
27.11.2021.
u 16:39

Lidija Kovač otkrila je kako se osjeća omiljeni pjevač i sretna je što će nakon terapije antibioticima biti pušten kući.

Javnost i obožavatelji zabrinuli su se za zdravlje glazbene legende Mate Miše Kovača koji je ovih dana završio na odjelu pulmologije u splitskoj bolnici. Testiran je na koronavirus i test je bio negativan, a glazbenik je u bolnicu stigao zbog visoke temperature te sumnje kako ima upalu pluća. 

O zdravstvenom stanju mnogima omiljenog pjevača oglasila se danas njegova supruga Lidija. 

- Moj Mišo je prije par dana primljen na odjel pulmologije KBC-a Split sa dijagnozom suspektne upale pluća za koju se kasnije ispostavilo da nije istina tako da moram sa radošću potvrditi da Mišo nema upalu pluća, osjeća se dobro te će nakon terapije antibioticima biti pušten kući. Hvala svima na brizi i posebno na jako dobrom prijemu pjesme koju je napravio za Hajduk , puno mu to znači i uskoro ćemo se vidjeti na Poljudu - izjavila je Mišina supruga za Dalmatinski portal. 

Podsjetimo, nedugo prije pojave ovih zdravstvenih problema Mišo je sa Sašom Antićem snimio je spot za prepjev svoje pjesme  "Ja ne mogu drugo nego da je ljubim" koja u novoj varijanti nosi naziv "Ja ne mogu drugo nego da ga volin" i posvećena je Hajduku. 

VIDEO Bruno Petrali (97) najstariji je hrvatski pjevač

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
00:20 28.11.2021.

Je l' ovu bumbar za usne ugriza'?

BO
bolnaistina
07:09 28.11.2021.

A e kako doli tako gori.

HE
Herceg56
20:21 27.11.2021.

Mišo svako dobro,ali sam mislio da ti dama ina plave brkove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije