Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije više plavuša

Sjećate li se Nikoline iz 'Braka na prvu'? Sada je sasvim promijenila izgled

Nikolina Tutić Brak na prvu
Foto: Instagram
1/10
11.12.2020.
u 14:18

Svoju plavu kosu sada je obojila u smeđu boju, a novu frizuru pokazala je na proslavi svog rođendana s prijateljicama.

Bivšoj sudionici RTL-ova showa ''Brak na prvu'' Nikolini Tutić postao je zaštitni znak njezina plava kosa po kojoj su je mnogi prepoznavali, no sada je potpuno primijenila izgled. Iako nije uspjela osvojiti srce Adama Kromera koji je nakon showa sreću pronašao s drugom sudionicom showa – Gordanom Marelli, čini se da je prešla preko svega i uživa u životu. 

Foto: Instagram screenshot

Svoju plavu kosu sada je obojila u smeđu boju, a novu frizuru pokazala je na proslavi rođendana s prijateljicama. Djelić zabave podijelila je na svojem Instagram profilu, a tom prigodom poslala je i poruku.

Foto: Instagram screenshot

"Čak i ako ne vjeruješ u sudbinu, sve se stvari dešavaju s razlogom, a život ne možeš planirati. Ponekad je dobro prepustiti se i vidjeti kamo će te odvesti. Život nam često pripremi iznenađenja koja nismo očekivali niti planirali, ali sve ima svoju svrhu, i dobri i loši trenutci", napisala je uz fotku i dodala: "Važno je da se raduješ malim stvarima s osmijehom na licu. Dostojanstveno stari i neka te ne sekiraju bezvezne stvari. U životu ni jedno prijateljstvo nije slučajno".

U komentarima su joj pratitelji i pratiteljice nizali čestitke u povodu rođendana. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
14:24 11.12.2020.

Ova vijest je od presudne važnosti za narod pogođen ekonomskom, zdravstvenom i moralnom krizom.

5S
505.scrtom
16:18 11.12.2020.

mene više zanima koji dani su joj nepogodni

SA
sanikol
16:06 11.12.2020.

Kako da ne. Sjećam je se kao lanjskog snijega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije