Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna je

Kim je shrvana: Ubili su ga, rekao mi je da ne plačem

Foto: Youtube screenshot
1/7
11.12.2020.
u 11:20

Dok je čekao izvršenje smrtne presude, nazvao me njegov odvjetnik koji je s njim obavio zadnji poziv. Rekao mi je da je Brandon rekao da me voli i da mi želi zahvaliti, napisala je Kim nakon što je pogubljen Brandon Bernard.

Reality zvijezda Kim Kardashian slomljena je jer je zatvorenik Brandon Bernard pogubljen zbog osude iz 2000. godine za sudjelovanje u otmici i ubojstvu Todda i Stacie Bagley u vojnoj bazi u Teksasu. Kardashian je pokrenula kampanju da ga se spasi od smrtne kazne i nakon što je smrtna presuda izvršena, napisala je na društvenim mrežama:

"Ubili su Brandona. Bio je pun nade i pozitivan do kraja. Žao mu je što je nanio bol drugima. Dok je čekao izvršenje smrtne presude, nazvao me njegov odvjetnik koji je s njim obavio zadnji poziv. Rekao mi je da je Brandon rekao da me voli i da mi želi zahvaliti. Rekao je da ne osjeća klaustrofobiju u stolcu. Nesebičan kao uvijek, mislio je na svoju obitelj i brinuo se jesu li dobro. Rekao mi je da ne plačem jer borba nije gotova. Dodala je kako je Brandon htio zahvaliti svima u timu koji su radili na tome da se spriječi njegovo pogubljenje i želio je poručiti mladima koliko je važno ne družiti se s pogrešnim ljudima.

– Puno smo razgovarali o glazbi i o tome kako je u posljednje vrijeme slušao klasičnu glazbu da smiri dušu. On je majstor u heklanju i govorio je kako mu ćelija izgleda kao soba neke bake – napisala je Kim. Peticiju u kojoj se od predsjednika Donalda Trumpa tražilo da Brandonu zamijene kaznu doživotnim zatvorom potpisalo je pola milijuna ljudi.

 

Just spoke to Brandon for what will likely be the last time. Hardest call I’ve ever had. Brandon, selfless as always,...

Objavljuje Kim Kardashian WestČetvrtak, 10. prosinca 2020.

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:49 11.12.2020.

Žena je toliko shrvana da nam je od velike shrvanosti prezentirala i shrvani dekolte...

Avatar DeletedUser
DeletedUser
20:20 11.12.2020.

Tip i njegov frend ukrali su auto, oteli curu i dečka koje su utrpali u bunker, ubili ih dok su još bili u bunkeru i na kraju zapalili auto. Baš za pomilovanje.

MS
mate.skaro.3
13:25 11.12.2020.

čeka 20 god da prođu sve instance za žalbu? pa mi smo mila majka u odnosu na njihovo pravosuđe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije