Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoke kritike

Sean Penn optužio Wyclefa Jeana da nije pomagao Haićanima

wyclef
Reuters
07.08.2010.
u 15:23

– Mi koji smo bili na Haitiju Wyclefa nismo uopće vidjeli tamo. Za njega se čulo samo tijekom afere u kojoj ga se optuživalo da je 400.000 dolara namijenjenih unesrećenima navodno zadržao za sebe – ljutito je progovorio Penn.

Nakon što je u utorak objavio da će se kandidirati za predsjednika Haitija, reper Wyclef Jean podigao je popriličnu prašinu među svojim slavnim kolegama. Prvi se oglasio glumac Sean Penn, koji je nakon potresa koji je pogodio Haiti ove godine nekoliko mjeseci proveo u toj državi pomažući žrtvama katastrofe.

– Mi koji smo bili na Haitiju Wyclefa nismo uopće vidjeli tamo. Za njega se čulo samo tijekom afere u kojoj ga se optuživalo da je 400.000 dolara namijenjenih unesrećenima navodno zadržao za sebe. Glasan je bio samo kada se trebalo braniti od tih optužaba – ljutito je progovorio Penn i apelirao da se povede istraga zbog te afere.

Penn je napomenuo da je bio na Haitiju te da je svjestan koliko bi 400.000 dolara bilo dobrodošlo tamošnjem stanovništvu.

– Poznam jednu 24-godišnjakinju koja upravo umire jer nema novca, a ova bi joj svota spasila život – rekao je Penn i nastavio: – Na mjestu predsjednika želim vidjeti nekoga tko je zaista spreman žrtvovati se za svoju domovinu, a ne nekoga tko se vozi sa svojom ekipom u skupim vozilima i demonstrira svoje bogatstvo po ulicama Haitija.

Riječi hollywoodskog glumca podržao je i Wyclefov kolega iz skupine Fugees Pras. Na svojoj internetskoj stranici napisao je da će on na idućim izborima podržati Wyclefove suparnike.

“Sean Penn dobro zna što govori i razumije što Haitiju treba”, napisao je Pras.

Wyclef nije odgovorio na napade, ali je, gostujući kod Larryja Kinga, napomenuo da neće odustati od svoje borbe.

 – Znam da mogu pomoći Haitiju, a prvo za što ću se zauzeti bit će učenje engleskog jezika, predugo su političar forsirali francuski na Haitiju – rekao je Wyclef.

Ključne riječi

Komentara 1

EU
EUfan
22:33 07.08.2010.

Sean Penn je faca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije