Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najesen

S.A.R.S. najavio veliki koncert u Domu sportova

S.A.R.S.
Foto: Promo
1/5
31.03.2014.
u 11:37

Veliki koncert zakazan je za 25. listopada ove godine, što im ostavlja dovoljno vremena da objave još neke singlove sa svog četvrtog albuma "Ikone pop kulture"

Nakon tri koncerta u prepunoj Tvornici, beogradska grupa S.A.R.S. najavila je svoj veliki dvoranski koncert koji će se održati ove jeseni u zagrebačkom Domu sportova.

Veliki koncert zakazan je za 25. listopada ove godine, što im ostavlja dovoljno vremena da objave još neke singlove sa svog četvrtog albuma "Ikone pop kulture".

S.A.R.S. će uskoro snimiti i novi videospot za pjesmu "Klinka", koja nakon je "Lutke", nastavlja niz sjajnih S.A.R.S.-ovih balada sudeći prema višeglasnom pjevanju prepune Tvornice već je postala koncertni favorit.

Ulaznice u prodaju kreću od ponedjeljka, 31. ožujka po promotivnoj cijeni od 60 kn. Ta cijena aktualna je do 31. svibnja, dok će od 1. lipnja cijena iznositi 70 kn. Ukoliko ulaznica ostane na dan koncerta, cijena će im biti 90 kn.

>>S.A.R.S. u Tvornici održao prvi od tri koncerta

Foto: Grgur Žučko/pixsell

Grgur Žučko/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije