Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rodila djevojčicu

Samo 12 dana nakon poroda bivša Feminnemka otkrila: Već sam na staroj kilaži

Pamela Ramljak
Foto: Instagram
1/6
20.08.2020.
u 09:41

Pamela Ramljak počastila se odlaskom kod frizera i sve je iznenadila kako odlično izgleda samo nekoliko dana nakon rođenja drugog djeteta.

Bivša Feminnemka Pamela Ramljak 8. kolovoza rodila je svoje drugo dijete, djevojčicu kojoj su ona i suprug dali ime Maria. Pjevačica i njezina djevojčica iz rodilišta u Petrovoj su stigle kući, a kako je protekao drugi porod opisala je u jednoj objavi:

U 11 ujutro sam došla u Petrovu s laganim trudovima, u 13 sam ušla u rađaonu i u točno 15:01 sam rodila Mariu. Bez epiduralne. Dakle cure (najviše one iz inboxa) , bez straha. Sve je lakše drugi put. Zahvalila bi se javno i ekipi koja je bila sa mnom a posebno babici koja je sve riješila u petnaest minuta. Nakon povratka iz rodilišta Pamela je odlučila ukrasti nekoliko minuta za sebe i nagradila se odlaskom kod frizera, a fotografija koju je objavila izazvala je puno pozitivnih komentara ali i nevjericu obožavatelja da tako dobro izgleda samo nekoliko dana nakon poroda.

Foto: Instagram screenshot

- Opet se osjećam kao žensko. Recept, izlazak na pola sata u frizerke preko puta, jedno pranje, feniranje i doza trača i humora. - napisala je Pamela, a ubrzo joj se javila kolegica Žanamari Lalić i pohvalila njezin izgled, a Pamela je otkrila da se već vratila na svoju staru kilažu. - Već sam na staroj kilaži. Brzo se oporavim a porod je bio lagan, tako da sam već nakon par dana bila ok. Mama je tu, kuha svašta fino, odspavam kad god mogu i energija se vrati. - kaže.

VIDEO Neven Ciganović priča o svojim estetskim operacijama i otkriva je li zaljubljen u Grubnića

 

Ključne riječi

Komentara 1

EM
Emoji
10:27 20.08.2020.

uh što bih se volio nauživati grušaline, a i zavaliti joj ga kada je već na satroj mjeri! Došla je beba, smije li se na mater??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije