Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIL XAN

Reper završio u bolnici zbog bizarnog razloga

Lil Xan
Foto: Profimedia
1/2
27.09.2018.
u 11:08

- Samo sam želio reći da sam dobro, zdraviji nego ikad i spreman da odradim treću turneju u New Yorku. Također se čuvajte. Ljuti Cheetos gori su od droge - našalio se reper.

Reper Lil Xan (22) požalio se fanovima na društvenim mrežama kako je morao u bolnicu nakon što je pojeo previše ljutog čipsa, koji mu je "otvorio nešto u trbuhu". 

- Evo me u bolnici, ali ne zbog droge nego jer sam se najeo Cheetosa - kazao je u objavi na Instagramu Lil Xan. Dodao je kako je iskašljavao krv, pa je zbog toga otišao na hitnu pomoć. 

- Samo sam želio reći da sam dobro, zdraviji nego ikad i spreman da odradim treću turneju u New Yorku. Također se čuvajte. Ljuti Cheetos gori su od droge - našalio se reper.

Lil Xan, pravog imena Diego Leanos, postao je poznat lani nakon što je pjesma "Betrayed" postala veliki hit u Americi. Umjetničko ime dobio je, vjerovali ili ne, po lijeku za smirenje Xanaxu. Na Instagramu ga prati pet milijuna ljudi. 

Pogledajte video: David Garrett uoči zagrebačkog koncerta govori o hrvatskim ljepotama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije