Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavljenički koncert

Prepun Lisinski u ritmu Josipe Lisac

josipa lisac
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/11
10.12.2013.
u 22:19

Ulaznice za ovaj koncert rasprodane su još prije mjesec dana, pa je glazbena diva svoje obožavatelje nagradila još jednim, koji je zakazan za petak

Josipa Lisac održala je večeras u dvorani Vatroslav Lisinski prvi od dva koncerta kojim obilježava 40 godina od objavljivanja antologijskog albuma "Dnevnik jedne ljubavi".

Ulaznice za ovaj koncert rasprodane su još prije mjesec dana, pa je glazbena diva svoje obožavatelje nagradila još jednim, koji je zakazan za petak 13. prosinca.

Josipa Lisac tradicionalno u prosincu posvećuje koncert Karlu Metikošu, poznatom skladatelju i životnom suputniku koji je preminuo 1991. godine.

>>Ne želim da me se zove diva. Pa zar u Hrvatskoj nisu sve same dive!

Komentara 2

DU
Deleted user
09:48 11.12.2013.

5... za Josipu! ...ali članak više nego skroman za legendu kao što je ona...

DP
Dioklecijanova palaca
21:54 11.12.2013.

U RH imamo nekoliko velikih glazbenih zvijezdi.Izdvojio bih Terezu Kesoviju,Josipu Lisac i Arsena Dedića. Njihove glazbene karijere imaju temelje u kvalitetnim pjesmama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije