Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE NEMA OVAKVU FRIZURU

Prepoznajete li našeg glazbenika na slici: 17 mi je godina tek i Bono Vox mi je najbolje ošišani pjevač na svijetu

Foto: Facebook
1/9
30.03.2024.
u 19:00

U jednom intervjuu, Mile Kekin koji je prošle godine objavio album "Nježno đonom", prisjetio se svog odrastanja i mladosti te života u  u Njemačkoj gdje se i rodio

Glazbenik Mile Kekin iznenadio je pratitelje na Facebooku objavom fotografije iz svoje mladosti te je u opisu napisao:  -17 mi je godina tek i Bono Vox mi najbolje ošišani pjevač na svijetu. U komentarima su mi se javili prijatelji i obožavatelji te napisali: 
- Prepoznao bih te sa bilo kakvim frizom i bilo kojom oblekom u bilo koje doba tvog života hahaha. Takva faca se ne zaboravlja lako. Pa gdje si to iskopao. Ajme vremenaaaaa, pusa. Joj sjećam se tog vremena sa tvojom kosom!

U jednom intervjuu, pjevač koji je prošle godine objavio album "Nježno đonom", prisjetio se svog odrastanja i mladosti te života u 
u Njemačkoj gdje se i rodio. Pričao je tada kako se u jednom trenutku njegova obitelj iz Njemačke preselila u Bosnu, pa zatim u Zagreb nakon što mu je otac umro. Kekinova majka se ubrzo vratila s njegovim bratom u Njemačku jer im je financijska situacija bila loša, a Mile je sa svojih 15 godina odlučio ostati u Zagrebu jer, kako kaže, nije htio biti stranac u Njemačkoj.

 

 

VEZANI ČLANCI

- Preselio sam se u sedmom razredu u Tuzlu, dvije godine sam bio tamo, onda sam završio osnovnu i tad smo došli u Zagreb, tad je taman otac umro, onda smo svi došli tu, međutim, financijska situacija nije bila dobra i onda sam nastavio sam živjeti tu u Zagrebu - prisjetio se u intervju za IN Magazin. Kad god je mogla njegova mama je autobusom dolazila iz Njemačke u Zagreb kako bi mu skuhala nekoliko jela i ostavila ih u zamrzivaču. 

GALERIJA Pogledajte kako je Maja Šuput izgledala 20021. godine

1/28

- Majka je imala običaj da mi skuha i zamrzne, onda smo poslije uzeli neke podstanare u kuću gdje sam živio da se kao jednim okom brinu za mene to je tako nekako funkcioniralo i majka bi dolazila kad god bi mogla, autobusom bi došla pa bi mi još skuhala tako da sam bio majstor za podgrijavanje - prisjetio se Mile. Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu je završio studij njemačkog i engleskog jezika i jedno je vrijeme radio kao profesor.

- Bio sam užasno glasan, kod mene nitko nije pričao, ja prirodno imam malo glasniji ton pa nisam nikad imao problema s glasnijim učenicima, kažu da sam bio dobar. Znalo je tu biti čudnih situacija u smislu da mi ti isti ljudi dođu na koncert, a ja ih sutra pilim sa nepravilnim glagolima - prisjetio se.

VIDEO Martina Validžić: 'Pristala bih voditi Eurosong samo uz jedan uvjet'

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:34 30.03.2024.

To ide mala pomoć Ivani za izbore?

SA
Sarma
19:49 30.03.2024.

Ajd Mile , odkud ti ime ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije