Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačna potvrda prekida?

Prekipjelo joj? Jedna od najljepših žena na svijetu odselila od partnera

Foto: PA/Pixsell
1/4
06.06.2019.
u 09:19

– Njihov odnos na klimavim je nogama već nekoliko mjeseci, stoga je Irina odlučila da bi bilo najbolje da preseli u sama u novi dom – otkrio je izvor blizak paru.

Je li na pomolu prekid po mnogima najljepšeg para na svijetu? Ako je vjerovati glasinama čini se da jest. Irina Shayk i Bradley Cooper prema pisanju stranih medija više ne dijele krov nad glavom. Već neko vrijeme šuška se kako je njihovoj došao kraj, a izgleda da je sada stigla i konačna potvrda ljubavnog kraha.

Čini se da je zanosnoj Ruskinji doista prekipjelo pa je spakirala kofere i iselila iz zajedničkog doma u Los Angelesu vrijednog 4,5 milijuna dolara kojem je živjela s holivudskim glumcem i njihovom dvogodišnjom kćerkicom Leom De Seine. Izvori bliski paru tvrde da je upravo dijete razlog zbog kojeg 44-godišnji Bradley i 33 -godišnja Irina svoj odnos nisu okončali i ranije.

– Njihov odnos na klimavim je nogama već nekoliko mjeseci stoga je Irina odlučila da bi bilo najbolje da preseli u sama u novi dom. Sve se čini da neće još dugo zajedno potrajati – otkrio je izvor za Daily Mail. Bradley i Irina zajedno su od 2015. godine, a svoj odnos oduvijek su nastojali čuvati podalje od javnosti pa tako i sada kada su navodno upali u probleme glavni akteri ove priče o svojoj vezi mudro šute. O njihovom privatnom životu u posljednje vrijeme gotovo se ništa ne može saznati putem društvenih mreža, a i njihovi glasnogovornici ne žele komentirati navodni razlaz.

Da im je veza na klimavim nogama nagađa se već nekoliko mjeseci, a sve je kulminiralo tijekom ovogodišnje dodjele Oscara na kojoj je prema mnogima bila očigledna kemija između Coopera i Lady Gage s kojom se zbližio tijekom snimanja filma 'Zvijezda je rođena'. Glumac i pjevačica zajedno su izveli naslovnu pjesmu iz filma, a njihov performans koji je bio nabijen emocijama iz prvog je reda pratila i Irina. Glasine o prekidu dodatno je rasplamsala i vijest da je Lady Gaga neposredno prije Oscara prekinula zaruke s Christianom Carinom i to navodno upravo zbog bliskosti s Bradleyem.

Da nešto ne štima između na relaciji Bradley-Irina dalo se nagovijestiti i tijekom prestižne manifestacije Met Gala na kojoj se ruska manekenka pojavila bez pratnje svog partnera. – Ovdje sam zbog posla. Svoj privatni život ne bih htjela komentirati. Zato se zove privatni jer se tiče samo mene i obitelji i zadovoljna sam što je tako – izjavila je tada Irina koja se na svoju vezu požalila prijateljima još prošle jeseni.Hoće li ovo biti tek prolazna kriza ili definitivan kraj po mnogima najljepšeg para na svijetu saznat ćemo zasigurno vrlo brzo jer htjeli oni o tome govoriti ili ne jer njihov međusoban odnos ponekad govori više od bilo kakvih riječi.

Pogledajte i koji su poznati parovi ostali prijatelji i nakon razvoda!

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar MEFISTO
MEFISTO
10:01 06.06.2019.

Oduševljen sam i presretan što VL laganini sve više počinje komunicirati na srpskom jeziku ! Ovo danas "NAPRASNO" je nešto predivno... Ma koji prekrasan srbizam !

YU
YuBastards
11:47 06.06.2019.

Odselila SE,Vecernji,odselila SE! Kada se radi o selidbi osobe, rijec je o POVRATNOM glagolu! Znaci, zaista imate polupismen kadar i to je tragedija!

RI
ribar110
12:04 06.06.2019.

Što je vama?Novinari,gdje ste se školovali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije