Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponos

Poznati čestitaju vatrenima i priznaju da su i zaplakali: Kakva utakmica, kakve ljudine, tako se srce ostavlja na terenu!

Foto: Pixsell, Instagram
1/5
09.12.2022.
u 19:44

Nikad u životu nisam pratila nogomet, sve mi to oko njega ide na živce. Klinci gledaju pa sam tu i tamo škicnula danas. Al majku mu ovo je stvarno čudo!! Malo sam i suzicu pustila.. Bravo, majstori - poručila je Ida Prester.

Utakmicu četvrtfinala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Brazila pratili su i naši poznati i ne skrivaju da ih je koštala živaca, a pokazali su i kako su proslavili odlazak vatrenih u polufinale i čestitali su našim reprezentativcima. 

- Živce ste mi pokidali, šećer ću dobiti al vrijedilo je svega! Kakva utakmica, kakve ljudine, tako se srce ostavlja na terenu. Kapa dolje izborniku Zlatku Daliću i svakom igraču.Čudesno! Ponos ste i primjer - napisala je Nina Badrić i objavila fotografiju s izbornikom Dalićem. Utakmicu je s društvom pratila i voditeljica Antonija Blaće i objavila je video slavlja njezinog društva. - Loš je video al koga briga!!!! Vi ne znate kakvi smo mi mangupi! - napisala je Antonija Blaće.

 

 

- Fućka mi se za žuti karton zbog skidanja majice! Bravo za repkuuuu!!!! Ajmooooo!- napisao je glumac Rene Bitorajac.
- Proud to be Croatian! Bravooooooo - poručila je sportska voditeljica Fani Stipković na Instagramu. Čestitku je našim vatrenima uputila i Sandra Perković. - Obožavanje i točka! Uzori! - napisala je Sandra Perković. Pjevačica Ida Prester priznaje kako inače baš ne prati nogomet, ali ovaj put je i suzu pustila.
- Nikad u životu nisam pratila nogomet, sve mi to oko njega ide na živce. Klinci gledaju pa sam tu i tamo škicnula danas. Al majku mu ovo je stvarno čudo!! Malo sam i suzicu pustila.. Bravo, majstori - poručila je Ida. 

- Jesam li ja jedina koja je plakala od sreće ili vas ima još? - pitala je Nives Celzijus u videu koji je objavila na Instagramu. 
- Ova scena! Dečki gdje vam je kraj? Ajmoooo Hrvatska - napisala je Franka Batelić uz fotografiju na kojoj su njezin suprug Vedran Ćorluka i Luka Modrić u zagrljaju nakon pobjede nad Brazilom. 

VIDEO Vatrena navijačica Lena poslala poruku iz Mannheima: Sretno Hrvatska, pobjeđujemo sa 3:2

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije