Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mame naših vatrenih:

Ružica je prva primijetila Mateov talent, a nakon utakmice s Japanom Dominikova mama je plakala dugo u noć

Foto: Pixsell, Instagram
1/5
09.12.2022.
u 17:52

Mame su im najveća podrška od prvih nogometnih koraka i ne propuštaju njihove utakmice.

Matea Kovačića mama Ružica je vodila na prve treninge još dok su živjeli u Austriji i uvijek mu je bila oslonac i podrška tijekom njegovog puta da postane vrhunski sportaš. Na tome joj je Mateo iznimno zahvalan i iako se Ružica Kovačić rijetko pojavljuje u javnosti, jednom posebnom prigodom je Mateo objavio fotografiju s mamom i tatom snimljenu dok su bili u posjeti svom sinu u Londonu. Ispred njih je bila rođendanska torta i Mateo je mami čestitao 50. rođendan.

- Mama me prva odvela na trening, prva je shvatila da nešto imam u sebi i onda sam nastavio dalje. Moram zahvaliti roditeljima jer nikad nisam doživljavao pritisak obitelji zbog nogometa. Dosta djece odustane zbog roditelja, zbog pritiska. Moji su roditelji to uvijek gledali sa strane, naravno nekad su morali nešto i reći, ali nikad nije prisutan pritisak, tako da je sve prošlo dobro. Sretan sam što živim takvim životom i što mogu dati sve od sebe u nogometu - rekao je 2014. godine Mateo o svojim roditeljima. Samozatajni i povučeno roditelji Luke Modrića ne vole se baš pojavljivati u javnosti, ali nikada ne izostaju s važnih utakmica svog sina, niti s dodjela nagrada. Lukina mama Radojka, otac Stipe i sestra Diora bili su na svim utakmicama naše reprezentacije u Kataru i bodrili su Luku. Kada je 2018. Luka osvojio Zlatnu loptu naglasio je kako je zahvalan roditeljima jer su se žrtvovali za njega, a tada su i njegovi mama i tata poslali videov poruku svom sinu. 

- Bravo, sunce. Zasluženo je, to sam i očekivala. Puno te volim - poručila mu je ponosna mama. Kada je jednom prilikom Luka objavio fotografiju iz djetinjstva na kojoj je s mamom, njegovi obožavatelji su mu poručili kako su isti. Ivan Perišić na početku svoje karijere jednom je prigodom rekao kako golove zabija samo kad su mu mama i sestra na tribinama, pa im je tada rekao da moraju stalno dolaziti na utakmice. Ivan se sa 17 godina preselio u Francusku i tada je i mama Tihana, koja također dolazi iz sportske obitelji preselila s njim. Podršku svom sinu Andreju Kramariću je i Danica Kramarić, koja sa suprugom Josipom ne propušta utakmice u Kataru, a sina je bodrila i u Rusiji 2018. godine kada je rekla da joj je kao mami najvažnije da se Andrej ne ozlijedi.

Manuelu Skoblar, majka našeg vratara Dominika Livakovića, mnogi su primijetili još prije četiri godine kada je sa tada budućom snahom Helenom pratila utakmice naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i mnogi su komentirali kako mladoliko izgleda. Dominik je svojim obranama u utakmici protiv Japana postao junak naše reprezentacije, a nakon utakmice njegova mama je za HRT komentirala kako je proživljavala te napete trenutke. 
- Osjećaji su mi se iz stotinke u stotinku miješali, smijala sam se, plakala, plakali smo na glas svi kao da je netko umro a ne, mislim, ne mogu opisati, do dugo u noć sam plakala, ali od sreće, nek plačem i dalje na taj način, briga me - rekla je. 

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije