Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mijenja sve

Potpuno novi imidž! Evo kako Karleuša izgleda nakon svih skandala!

Foto: Profimedia
1/6
23.04.2019.
u 10:20

Pjevačica Jelena Karleuša, čini se, odlučila se na tu drastičnu promjenu nakon napisa u medijima da je konačno došlo do kraja braka između nje i nogometaša Duška Tošića koji je navodno ostao s njom u dobrim odnosima samo zato što joj je nedavno preminula majka.

Kod svake velike životne prekretnice žene navodno najprije mijenjaju frizuru. To je potvrdila i pjevačica Jelena Karleuša koja više nema kratku plavu kosu, već dugu ružičastu. 

Pjevačica se, čini se, odlučila na tu drastičnu promjenu nakon napisa u medijima da je konačno došlo do kraja braka između nje i nogometaša Duška Tošića koji je navodno ostao s njom u dobrim odnosima samo zato što joj je nedavno preminula majka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Jelena je čak zamijenila svoje često skupe luksuzne sunčane naočale onima koje nose pripadnice klana Kardashian – Jenner. Riječ je o australskom brendu Quay, čiji se modeli mogu kupiti za nešto više od 200 kn.

Nije se prestala izazovno odijevati, pa su tako mnogi pratitelji prigovorili zbog toga što na posljednjoj fotografiji na Instagramu na kojoj je u haljini brenda Versace ima, po njihovu mišljenju, preduboki dekolte.

Na Instagramu je upozorila pratitelje da ne vjeruju tabloidima i da se ne razvodi.

Foto: imdb

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
10:56 23.04.2019.

Sudeći po višemjesečnom iscrpnom medijskom praćenju, čini se da je lik i djelo ove seljančure i prostitutke u najužem fokusu interesa hrvatske javnosti. Kako to, srećom, ipak nije slučaj među normalnim ljudima u ovoj zemlji, to samo pokazuje na kakve je niske grane spalo novinarstvo u Hrvatskoj...dno dna!

DU
Deleted user
10:44 23.04.2019.

Pa nije valjda da nas karleušari moraju svaki dan s ovom babom terorizirati!

Avatar Kaladin
Kaladin
11:31 23.04.2019.

Brisanje i zabrane. Zna se dakle što komentatori misle o večernjem i dotičnoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije