Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razvod Karleuša-Vranješ

Karleuša se nije pojavila na sudu, evo što joj je poručio bivši

Foto: Instagram screenshot
1/3
22.04.2019.
u 15:40

Na današnjem ročištu u Beogradu, Jelena Karleuša (40) nije se pojavila te time izbjegla zakazanu medijaciju s Ognjenom Vranješom (29). On joj nije ostao dužan jer od nje traži odštetu od dva milijuna srpskih dinara, odnosno nešto malo više od 120.000 kuna.

Rastava puna drame između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa je vijest o kojoj piše cijela regija. Naime, pjevačica nije došla na beogradski sud gdje je trebala imati medijaciju s nogometašem koji ju je tužio za prijetnju i javno vrijeđanje putem društvenih mreža, zbog čega mu je, kako tvrdi ugrožena sigurnost.

Vranješ je stigao u pratnji odvjetnika, a na pitanje što ako se Jelena ne pojavi kratko je rekao da 'to pitaju nju', javlja Telegraf.rs Karleušini odvjetnici probali su opravdati njezin izostanak, a Vranješ je bio kratkog fitilja.

- Smatram da je ovo nepoštovanje mene. Ja sam iz Bosne, ali boravim u Bruxellesu. Prešao sam 1.500 kilometara da bih ispoštovao sud, i nema nikakve logike da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njeni branitelji su bili i na prvom ročištu, pa mi nije jasno kako to da se sada nije pojavila - prigovorio je nogometaš.

Novo ročište zakazano je za 31. svibnja, a ako se pjevačica ni tada ne pojavi, po nju će doći policija, piše Kurir.

- Javnosti je poznato da je u prethodnom periodu naš klijent Ognjen Vranješ doživio niz uvreda i prijetnji od Jelene Karleuše. Iz tog razloga, bili smo prisiljeni podnijeti tužbu za naknadu nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda, kaznenu prijavu zbog kaznenog djela ugrožavanja sigurnosti, kao i privatnu tužbu zbog kaznenog djela uvrede - izjavili su Vranješovi odvjetnici, prenosi Kurir.

Zna se da nogometaš od pjevačice traži pozamašnu odšetetu, u iznosu preko 120.000 kuna, a Jelena ga je odlučila tužiti za klevetu. Time se nedavno pohvalila na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Left handed 🤷🏼‍♀️ #levoruka

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

- Potpisala sam još 40 pravnih punomoćja za tužbe i krivične prijave, što čini ukupan broj od 160 tužbi. Ne moram objašnjavati koliko su mi zla učinili, ugrozili moj život, udarili na obitelj, muža i djecu, na karijeru, dostojanstvo i moja ljudska prava. Svaku dobivenu tužbu i cifru dobivenog novca objavit ću javno i pokloniti onima kojima je najpotrebnije. Vi ćete mi pomoći informacijama o onim najugroženijim. Zlo koje su meni učinili pretvorit ću u dobro za ljude - rekla je 40-godišnja pjevačica.

Pogledajte  koji parovi su ostali u dobrim odnosima i nakon razvoda.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Observer
Observer
16:40 22.04.2019.

Vecernjak uporno zeli probiti razinu svoje inteligencije ali Jelena Karleusa i Saban Saulic su ipak krajnji domet !

SO
Sobrudolf
16:13 22.04.2019.

Srpskd brdo silikona na blagdan?! Ma to je san svakog Hrvata!

PR
protin
16:59 22.04.2019.

Za Hr nebitan članak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije