Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL U SLAVONSKOM BRODU

Poslije CMC Festa trenirat ću za maraton

01.06.2015., Zagreb - Ana Radisic, tv voditeljica i urednica na CMC-u.  Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
26.08.2016.
u 08:38

Ana Radišić voditeljica je Slavonija Festa CMC200 koji okuplja vrh estrade, a nakon njega kamere će privremeno zamijeniti trkaćom stazom

Sve ljubitelje rock i pop-glazbe danas i sutra u Slavonskom Brodu očekuje glazbena poslastica na CMC Slavonija Festu CMC200. Jedna od voditeljica programa je Ana Radišić, voditeljica CMC televizije i riječka studentica prava.

– Već se dva mjeseca pripremamo za festival kroz emisije u kojima razgovaramo s izvođačima. Što se tiče osobnih priprema, odradila sam sve. Odabrana je odjeća, šminka, frizura i moram priznati da se jako veselim festivalu – rekla je Ana. Dio priprema odradila je i na moru puneći baterije u Raslini pokraj Šibenika, majčinom rodnom mjestu.

– Družila sam se s prijateljima i obitelji. Opuštala se čitajući, a ponekad bismo i izašli – kaže voditeljica. Osim za festival, Ana je napunila baterije i za nove trkačke pothvate koje planira ostvariti.

– Od jeseni planiram se početi pripremati za puni maraton koji već dugo želim istrčati. Nadam se da ću na proljeće konačno ispuniti svoj cilj – kaže i dodaje da joj je velika želja jednog dana otrčati i popularni newyorški maraton.

Na CMC Slavonija Festu, među ostalima, nastupaju i velika glazbena imena poput Buđenja, Teške industrije, Majki i Adastre, Bang Banga, pjevača Filipa Dizdara, Saše Lozara, a Ana je o događaju dodala:

– Naći će se tu najbolji izvođači na jednom mjestu. Mislim da to ne može biti bolje, bit će veliki užitak to doživjeti. 

>> Na CMC Slavonija festu Majke, Flyer, Van Gogh, Teška industrija...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije