Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepoznajete je?

Pogledajte kako danas izgleda 'Pipi' djevojka, 35 godina nakon titule miss Jugoslavije!

Ana Sasso
Foto: Facebook/Ana Sasso
1/12
30.01.2017.
u 21:42

Na izboru za Miss svijeta plasirala se u top 15, čime je postala simbol ljepote u Hrvatskoj i šire

Lijepa Splićanka Ana Sasso zauvijek će ostati upamćena po sceni u kojoj izranja iz mora u prozirnoj bijeloj majici, a čak i nakon 35 godina od titule miss Jugoslavije, ne prestaje mamiti uzdahe!

 

Titula je to koju je osvojila 1982. godine, a osim brojnih modnih angažmana, dobila je i filmske ponude koje je odbila. Na izboru za Miss svijeta plasirala se u top 15, čime je postala simbol ljepote u Hrvatskoj i šire.

Iako nije imala sreće s muškarcima, Sasso se skrasila u vezi sa splitskim kirurgom Hrvojem Tomasevićem, u čijem je društvu posljednji put snimljena u javnosti, na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

Zgodnoj Splićanki godine itekako gode, a brojni komplimenti koje redovito dobiva na društvenim mrežama to i potvrđuju. 

>> Sjećate li se pjegave djevojčice s crvenim pletenicama? Evo kako izgleda danas

Ključne riječi

Komentara 1

ZE
zekinho
08:32 31.01.2017.

žena i pol...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije