Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pipi Duga Čarapa

Sjećate li se pjegave djevojčice s crvenim pletenicama? Evo kako izgleda danas

Pipi Duga Čarapa
Foto: Youtube Screenshot
1/2
04.01.2017.
u 11:13

Inger Nilsson kao osmogodišnja djevojčica glumila je Pipi Dugu Čarapu u seriji i filmu, a danas ima 57 godina i radi kao tajnica

Ona je najjača djevojčica na svijetu, ima pjege i crvene pletenice koje stoje uspravno, živi sama i ima svoju škrinjicu s blagom. Pogađate li o kome je riječ? 

Iza ovog opisa krije se Pipi Duga Čarapa, izmišljena junakinja čije su avanture zabavljale djecu diljem svijeta i koju je osmislila spisateljica Astrid Lindgren, a u filmskoj verziji i seriji Pipi je utjelovila Inger Nilsson. 

Inger je imala osam godina kada je dobila ulogu u dječjem filmu i seriji o Pipi.

Iako su joj svi predlagali da se nastavi baviti glumom, ona je nakon završene osnovne škole odlučila postati medicinska sestra. 

Inger danas ima 57 godina i radi kao tajnica u Stockholmu. Kad joj se pruži prilika, tada se vrati glumi.

Tako se prije 16 godina pojavila u filmu ''Gripsholm'', a sedam godina kasnije snimila je i TV seriju "Der Kommissar und das Meer" u Njemačkoj. Lani je dobila ulogu u švedskoj drami "The Here After".

 

Komentara 2

Avatar galeb100
galeb100
12:35 04.01.2017.

ista samo joj vale pletenice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije