Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvoje horvat

Od dva današnja Prljava kazališta, mnogima je najdraže ono najstarije. Zašto su im prva tri albuma najbolja?

14.08.2023.
u 16:05

Ovih dana govori se o dva Prljava kazališta, onom Jasenka Houre i novom u kojem su nekadašnji članovi Davorin Bogović i Tihomir Fileš. Još više debatira se o tome kakvo je bilo Prljavo kazalšte na početku karijere, dok je u grupi pjevao Bogović i o tome zašto baš te prve tri ploče mnogi drže njihovim najznačajnijim radovima

Komentara 7

Avatar rubinet
rubinet
18:03 14.08.2023.

Vizionarski tekst: U mojoj opcini problema nema Guzve na stanici cesta su tema Naprasno bogacenje bez sistema Porezi veliki, a gdje ih nema Dubrava iz mojega djetinjstva Dubrava iz koje smo ti i ja Dubrava iz mojega djetinjstva Dubrava iz iz koje smo ti i ja U mojoj opcini problema nema Ceste lose, nece vozit' krema Cinovnika hrpa, malo fotelja Zaposlenih dosta, a gdje ih nema U mojoj opcini problema nema Nema love, nema dilema Kanalizacija jos nije potrebna Aktivista hrpa, a gdje ih nema

Avatar Svračak
Svračak
08:13 16.08.2023.

Točno tako. Velika većina ljudi imala je polovne rasklimane strane aute ili one super moderne i udobne iz Kragujevca. Da se ne govori o tome kako je telefon imalo oko petina stanovništva. I još puno takvih lijepih stvari.

DU
Deleted user
17:45 14.08.2023.

Sve što vrijedi od muzike napravili su do 91.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?