Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se

Naša glumica otkrila: 'Bili smo ljubavnici, a moj suprug je gledao'

Foto: Josip Regović
1/6
31.01.2020.
u 12:06

Naime, Ecija i Alen u filmu "Hitac", koji je režirao njezin suprug Robert Orhel, tumačili su ljubavnike.

Glumica Ecija Ojdanić na Instagramu je objavila fotografiju s kolegom Alenom Liverićem te se prisjetila scena u kojima su zajedno glumili.

Naime, Ecija i Alen u filmu "Hitac", kojega je režirao njezin suprug Robert Orhel, tumačili su ljubavnike.

– Imali smo dvije profesionalne suradnje. I jako dobro ih pamtim. Bili smo ljubavnici u seriji "Larin izbor". Pa opet ljubavnici u filmu "Hitac" koji je režirao moj suprug. Bilo je malo čudno ljubiti se s partnerom dok suprug režira. Ali, svi smo tu scenu odradili kao pravi profesionalci – kazala je Ecija za Story.hr.

Ecija nam je u jednom intervjuu otkrila koja je tajna njezina dobrog izgleda. 

– Prvenstveno mislim da je definicija dobrog izgleda ta da čovjek izgleda dobro za svoje godine. Ne pretjerivati i ne pokušavati neuspješno dobiti bitku s godinama, odnosno pokušati izgledati mlađe od svojih godina. Volim se zdravo hraniti, volim vježbati i mislim da je najbitnije da se osoba osjeća dobro iznutra. Ti svi faktori se spoje i mislim da je tada rezultat oku ugodan – rekla je Ecija. 

 

Ključne riječi

Komentara 12

NE
nešperlin
14:27 31.01.2020.

Koji naslov a samo fikcija sa glup(a) gluplji, ja najgluplja

PI
Piksy
13:43 31.01.2020.

Meni ona nije simpa..😝

MI
milemiler
12:54 31.01.2020.

Click-baiting

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije