Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktivan glazbenik

Nakon 'Gozbe' stigla 'Zakuska': Štulić objavio album na Youtubeu

Branimir Štulić
Screenshot/YouTube
09.09.2013.
u 17:25

Branimir Štulić ponovno je na You Tubeu objavio novi album i to samo mjesec dana nakon Gozbe, albuma na kojem se našlo 15 pjesama

Branimir Štulić ponovno je na You Tubeu objavio novi album i to samo mjesec dana nakon Gozbe, albuma na kojem se našlo 15 pjesama. Slavni glazbenik i ovog je puta objavio album bez ikakve najave, a nazvao ga je Zakuska.

Johnny je u posljednjih godinu i pol dana objavio više od 300 audiozapisa, a riječ je o više ili manje poznatim narodnim pjesmama.

>>Branimir Štulić na YouTubeu objavio svoj novi album

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije