Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijaško- glazbeni festival

Na Knockout Snow Festival dolazi S.A.R.S.!

KNOCKOUT SNOW FESTIVAL
Foto: PR
1/5
07.07.2014.
u 07:37

Iako su jake ljetne vrućine Knockout Snow Festival donosi ledenu svježinu i najavljuje četvrto izdanje najpoznatijeg skijaško – glazbenog festivala u novom odredištu Les Orres! Prvi potvrđeni izvođač rock grupa S.A.R.S.!

Usred pravih ljetnih vrućina kada tražimo malo hlada i osvježenja iz hladnih francuskih Alpa stiže ledeno osvježenje!

KnockOut Snow festival predstavlja četvrto izdanje popularnog festivala, nova destinacija, novi izvođači i atraktivni sadržaji noviteti su najpoznatijeg zimskog festivala.

Nova oaza KnockOut Snow festivala koji nas i ove godine očekuje u hrvatskom skijaškom tjednu od 03. do 10. siječnja 2015., skijaški je centar Les Orres koji se smjestio iznad grada Embruna i doline Durance na nadmorskoj visini od čak 2750 m te pruža prekrasan pogled na jezero Serre- Ponçon, najveće umjetno jezero u Europi.

Povorku ovogodišnjih vrhunskih glazbenika predvode dečki iz rock grupe S.A.R.S. koji su i prvi ovogodišnji potvrđeni izvođači. Grupu Sveže amputirana ruka Satriania (S.A.R.S.) su u Beogradu, 2006. godine osnovali Dragan Kovačević- Žabac i Aleksandar Luković- Lukac. Grupa S.A.R.S. je do danas uz četiri albuma izdala i 12 spotova, od kojih je šest skupilo preko milijun klikova na Youtubeu. Tijekom 2013. godine u kojoj je skupila 79 koncerata, grupa S.A.R.S. je jedan od koncertno najaktivnijh regionalnih

bandova. Za spot Perspektiva koji je imao preko 800 emitiranja na MTV-u, 2013. godine dodjeljena im je godišnja nagrada MTV Double Platinum Awards. U svojoj karijeri nastupili su na gotovo svim važnijim regionalnim festivalima kao što su Sarajevo Film  Festival, INmusic Festival u Zagrebu, Špancirfest u Varaždinu, Pozitivan koncert u Zagrebu, Osječko ljeto mladih, Schengen festival I brojni drugi.

 >>Hladno pivo i The Shapeshifters oduševili tisuće mladih

>>Let 3, Goran Bare i Majke rasplesali francuske Alpe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije