Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova

Mile Kekin i njegova supruga Ivana dobili kćer

Mile Kekin (1)
PIXSELL
17.07.2012.
u 21:41

Pjevač grupe Hladno pivo sa suprugom Ivanom već ima petogodišnjeg sina Vitu, a obitelj od danas ima novu članicu. Mile Kekin (40) dobio je kćer, piše Story.

Pjevač grupe Hladno pivo sa suprugom Ivanom već ima petogodišnjeg sina Vitu, a obitelj od danas ima novu članicu. Mile Kekin (40) i njegova supruga dobili su kćer, piše Story

Kad su objavili da čekaju prinovu, glazbenik je rekao da je presretan te istaknuo kako mu je sigurnost djece na prvom mjestu. Dok je Ivana rađala njihova sina Vitu, Mile je bio u rađaonici. Nakon porođaja rekao je da više cijeni žene zbog muka kroz koje prolaze da bi rodile bitange kao što su muškarci.

Ključne riječi

Komentara 7

WA
WalterL
07:49 18.07.2012.

Pa koliko je jos drugih ljudi dobilo ovih dana djecu pa nisam primjetio da se o tome pise ali kad ovaj kepec dobije mladunce onda je to vjest.

Avatar aaaasdefrr
aaaasdefrr
08:26 18.07.2012.

17.07.2012. u 22:31h bilikamen je napisao/la: Mile Kekin dobio drugo dijete, supruga Ivana rodila mu kćer ------------------------------------------ stvarno vam je vijest ekskluziva. neka je djete živo i zdravo ali VL. idete mu **** s ovakovim člancima. Tko je taj Mile? --------------------------------- Prije svega pozdrav,a što se tiče ovog Mileta kako neznate tko je ,to je onaj Mile s kombajnom koji se stalno dere ,a misli da pjeva.

BI
bilikamen
22:31 17.07.2012.

Mile Kekin dobio drugo dijete, supruga Ivana rodila mu kćer ------------------------------------------ stvarno vam je vijest ekskluziva. neka je djete živo i zdravo ali VL. idete mu **** s ovakovim člancima. Tko je taj Mile?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije