Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nina i Fabrizio

Godinama se bore za skrbništvo, a sada su sve iznenadili ovom odlukom

Foto: Pixsell
1/7
16.08.2018.
u 13:03

Naša manekenka Nina Morić odlučila je sve oprostiti bivšem partneru Fabriziju Coroni s kojim ima 16-godišnjeg sina Carlosa i sada planiraju zajedničko preseljenje u Ameriku

Zbog 16-godišnjeg sina Carlosa, manekenka Nina Morić i njen bivši partner Fabrizio Corona odlučili su zakopati ratnu sjekiru. 

Par ljetuje sa sinom i svaki dan na društvenim mrežama dijele zajedničke fotografije i videosnimke na kojima izgledaju sretno i  kao da nikada među njima nije bilo trzavica. Zajedno su pozirali i za naslovnicu talijanskog magazina Chi. U intervju su otkrili kako zbog sina Carlosa planiraju selidbu i sreću će okušati u Americi.

 

 

 

 

 

La Storia siamo noi...L’amore nella sua accezione migliore. @nina__moric #carlosmaria

A post shared by Fabrizio Corona (@fabriziocoronareal) on

 

– Dugo smo razgovarali i odlučili kako je za nas troje najbolje da napustimo Italiju i izgradimo novi život u Americi, točnije u Miamiju –  izjavio je par koji je zadnje tri godine vodio veliku bitku za skrbništvo nad sinom.

Obitelj Corona neprestano je blatila Ninu i proglasili su je i narkomankom samo kako bi je pred sudom ocrnili. Naša manekenka očito je odlučila sve ružno ostaviti iza sebe, pa čak i situaciju kada ju je Fabrizio, dok mu je bila u posjetu u zatvoru, pokušao ugušiti. Corona je u zatvoru završio zbog iznuđivanja novca, 25.000 eura, od bivšeg nogometaša Juventusa Davida Trezegueta.

– Postoji samo jedna stvar koju mogu napraviti. Graditi tvoje snove, a onda te pustiti da ih ostvariš. Ako se tvoja nadanja pretvore u razočaranje, pokušat ću ti dati snagu da se nastaviš nadati, moj sinčiću – rekla je u intervju Nina. 

VIDEO Ovo su najveće hrvatske zavodnice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije