Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI PAR

Marko Petrić pokazao kako uživa na odmoru sa zaručnicom: ''Ljeto, sunce, hrana, more...'

Pula: Poznati dolaze na otvorenje 69. Pulskog filmskog festivala
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/14
25.07.2023.
u 16:30

Par je na moru i glumac je snimio kako čekaju trajekt, uživaju na plaži, kako mu Valentina radi frizuru, isprobavaju morske delicije i voze se na brodiću.

Glumac Marko Petrić na Tiktoku je pokazao kako provodi godišnji odmor sa svojom zaručnicom, plesačicom Valentinom Walme. 
Par je na moru i glumac je snimio kako čekaju trajekt, uživaju na plaži, kako mu Valentina radi frizuru, isprobavaju morske delicije i voze se na brodiću.

"Ljeto, sunce, hrana, more...", napisao je u Marko u opis videa.

@marko53c Ljeto, sunce, hrana, more... #fun #summer #food #vacation #foryoupage #fypage #fyp ♬ original sound - Marko Petrić


Valentina je  u intervjuu za In Magazin otkrila nekoliko detalja o pripremama za njihovo vjenčanje. 

- Rekla sam hajmo mi početi to planirati, pa što se ostvari super. Bit će intimno vjenčanje jer Marko i ja zaista imamo puno prijatelja i Marko ima dosta široku obitelj pa ćemo pokušati to dvoje nekako spojiti a da ne bude baš prenapucano, kako bi se reklo - otkrila je plesačica.

VEZANI ČLANCI: 

Inače, Marko i Valentina zaručili su se u rujnu prošle godine u Splitu, a sve su otkrili fotografijom na Instagramu. Buduća mladenka pokazala je jednostavni, ali prekrasni zaručnički prsten, a nije skrivala ni svoje oduševljenje. Više detalja nisu otkrivali.
Par je zajedno nešto više od dvije godine, a dugo se šuškalo o ovoj ljubavi. No, svoju ljubav dugo nisu htjeli potvrditi. Šuškanja su nastala zbog njihovih čestih druženja, ali i fotografija koje su u bliskom periodu objavljivali na društvenim mrežama, a snimljene su na istim lokacijama. 

Svoju ljubav su potvrdili 2021. godine zajedničkim dolaskom na crveni tepih Story Hall Of Famea. 

- Naravno da nas veže nešto više od prijateljstva, jer ne bi došli zajedno da nije tako - odgovorio je tada glumac kazališta Gavella na pitanje novinara te dodao da o svom privatnom životu izbjegavaju govoriti te da će se toga držati i dalje.

Dodajmo da Walme publika, osim po sudjelovanju u showu 'Ples sa zvijezdama' pamti i po brojnim ulogama u spotovima, a mladog Gavellinog glumca šira je javnost mogla gledati i u serijama Nove TV, dok će ove jeseni glumiti u RTL-ovoj seriji "San snova". 

VIDEO: Odlazak televizijskog velikana: Preminuo je Miroslav Lilić 

Komentara 1

Avatar Make my day
Make my day
23:34 25.07.2023.

Ona mi je nekako za dva (platna) razreda iznad njega, hmm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije