Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Šarić

Majstor transformacija priredio večer smijeha u Kerempuhu

Ivan Šarić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/8
20.10.2015.
u 11:30

- Ostavio sam dušu gore! Presretan sam što smo publika i ja uspjeli prenijeti atmosferu kluba u kazalište. Publika je bila vrhunska i njihove reakcije su mi i najveća nagrada, zaključio je Šarić.

Dupkom puno i danima unaprijed rasprodano kazalište Kerempuh smijalo se sinoć bez prestanka šalama i dosjetkama stand up komičara Ivana Šarića.

Simpatični Zadranin kojeg gledamo iz nedjelje u nedjelju kako se vješto transformira u showu Tvoje lice zvuči poznato pokazao je tako u svom dvo i pol satonom nastupu i da mu jednako dobro, čak i bolje, uspijeva nasmijati publiku kad je pred njom glavom i bradom bez maske i transformacije.

Oduševljenje je izazvao i njegov kolega iz showa Luka Bulić koji je oduševio svojim imitacijama Massima i Olivera Dragojevića. Uvodno zagrijavanje publike pripalo je i komičaru Vlatku Štamparu.

 Nisu se libili dotaknuti i hrvatske političke scene, te su publiku već u početku doveli do suza svojim osvrtima na sami politički vrh.

Odličnom interakcijom, upadicama i vrhnskom improvizacijom Šarić je opet dokazao da na pozornici da je vrhunski stand up komičar.

- Ostavio sam dušu gore! Presretan sam što smo publika i ja uspjeli prenijeti atmosferu kluba u kazalište. Publika je bila vrhunska i njihove reakcije su mi i najveća nagrada, zaključio je Šarić.

Večer smijeha u Kerempuhu jasan je pokazatelj da nam upravo opuštanja nedostaje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije