Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skora premijera

Luka Vidović: Izbacili smo tatinu rolu, ne bih da je igra netko drugi

Luka Vidovic (1)
Foto: Iz privatnog albuma
1/5
14.10.2011.
u 08:00

Poznati iluzionist predstavu priprema sa slavnim plesačima Atomic Dance Factoryja. Za njezine je potrebe sašiveno 60 kostima, a premijera je 23. listopada.

Izbacili smo tatinu ulogu. Nema smisla da ga glumi itko drugi, kaže 32-godišnji Luka Vidović, koji s plesnom skupinom Atomic Dance Factory završava predstavu “Cijeli svijet je pozornica”, a koju je prije dvije godine počeo raditi s ocem Ivicom. Ideja o iluzionističko-plesnom showu bila je Lukina, a otac mu je pomogao da je doradi. Priznaje, dao mu je mnoge korisne savjete.

Rad mu pomaže

– Upozorio me na razne “sitnice”’ koje su u predstavi vrlo važne. Bio je pravi stručnjak za takve stvari. Veselili smo se što ćemo napraviti nešto što Hrvatska još nije vidjela, nešto što će se svidjeti djeci i obrazovati ih, ali i biti zanimljivo odraslima – kaže Luka. Njegov otac u predstavi je trebao glumiti starog iluzionista. Trikovi mu ne bi bili nikakav problem.

– Tata me je naučio prve trikove, one s novčićima i slično. Poslije sam ja njega učio one malo teže – rekao je Luka.

Ivici Vidoviću lani u rujnu dijagnosticirali su rak grla. Pet mjeseci prije njegova bivša supruga, Lukina majka Mirjana Majurec također je oboljela od raka. Mirjana se nakon operacije dojke i kemoterapije oporavila i danas je dobro, no 72-godišnji Ivica u travnju je preminuo. Luka otad intenzivno radi na showu s finalistima “Supertalenta” Nove TV.

– Saša Krnetić i svi iz Atomic Dance Factoryja puno su mi pomogli u teškim trenucima. Želimo da sve bude savršeno pa u posljednje vrijeme vježbamo i sedam sati na dan – kaže Luka Vidović. Ističe da predstavu ne rade radi novca, pa im ne smeta vježbati bez honorara.

Sjajni gosti

Dio novca dao im je Grad Zagreb, a dio dosadašnjih troškova pokrio je Luka svojom ušteđevinom. Predstava, čija će premijera biti 23. listopada u zagrebačkoj Tvornici kulture, zbiva se u raznim zemljama na svim kontinentima pa je Luki i članovima Atomic Dance Factoryja trebalo čak 60 kostima. S njima nastupa i Viktorija Novosel. Glumi pjevačicu s pariškog Montmartrea.

 – Pjevat ću “Milord”, pjesmu koju je pjevala Edith Piaf. Mislim da će ovo biti odlična predstava, puno je dobre energije – kaže pobjednica “Supertalenta”, koja ovih dana dovršava prvi album...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije