Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URNEBESNE REAKCIJE

Kerum i Vuco postali hit na Twitteru nakon Otvorenog: Triler u produkciji HTV-a "Ja i moja kolegica sestra"

Foto: Screenshot HRT
1/6
04.03.2021.
u 15:27

U sinoćnjoj epizodi Otvorenog na HTV-u gostovali su kandidati za splitskog gradonačelnika, Siniša Vuco i Željko Kerum.

U jučerašnjoj epizodi HRT-ove emisije Otvoreno gostovali su kandidati za splitskog gradonačelnika, među kojima su i pjevač Siniša Vuco te bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum koji je u novoj utrci za mandat. Njihovo gostovanje hrvatske je tviteraše inspiriralo na val komentara, pogotovo nakon Kerumove fraze "Ja i moja kolegica sestra". Društvene mreže su se zbog svega rečenog u Otvorenom užarile te premda je Kerum bio najveća inspiracija, ni Vuco nije pokazao slab rezultat.

Osim Željka Keruma (HGS) i Siniše Vuce (HSS), gostovali su Vice Mihanović (HDZ), Ivica Puljak (Centar), Branka Ramljak (nezavisna kandidatkinja) i Ante Franić (SDP). 

Podsjetimo, Željko Kerum jučer je poručio kako je on bar nešto učinio za razliku od drugih.

– Neke sam stvari napravio i zbog njih sam ponosan. Ostalo je dosta stvari, od stanova POS-a, Zapadne obale, vrtića itd. Već smo napravili popis svih potreba za dječje vrtiće. Ne želim se ni s kim sukobljavati, od nas 11, bit će jedan pobjednik. Ako ja pobijedim, odmah ću riješiti djecu za vrtiće. Škole se moraju riješiti, ali i dvorane, sportski tereni, igrališta... Sada stojimo osam godina gledajući kako se gubi gradski novac – rekao je Kerum.

Dodao je kako u Splitu nema prekomjerne izgradnje.

– GUP je nakaradan. Treba omogućiti investitorima da rade, ali i malim ljudima da na svojoj parceli daju ideju što žele napraviti – kazao je.

Foto: Screenshot HRT/pixsell

Siniša Vuco objasnio je kako nije dio njegova programa da će na sv. Duju dovesti Metallicu, Gunse i AC/DC na stadion.

– To je bio samo odgovor na jedno pitanje. Predstavili smo program koji je konkretan i jasan. Taj odgovor na pitanje moja je struka. I glazba je dio gospodarstva. Na pitanje koga bih doveo na sv. Duju, ja sam odgovorio najjače jer Split to zaslužuje – kazao je Vuco, na što ga je Togonal upitao koja bi prva tri poteza učinio.

Nemojte me prekidat' – kazao mu je Vuco.

– Moram, to mi je posao – odgovorio mu je Togonal.

– I moj je da vam rečem da me ne prekidate. Ispričavam se, ali ja sam na pitanje odgovorio. U Gradu Splitu, u vezi s pitanjem o glazbenim događanjima, sve je bilo sumnjivo i čudno. Bili su raznorazni izvođači koji su tu slučajno doletjeli, a to je ipak biznis i za grad dobra stvar – kazao je Vuco, na što ga je Togonal pitao je li on nastupao i je li on onda čudni izvođač.

– Jesam, ali mene je došlo gledati 35.000 ljudi na Novu godinu - kazao je Splićanin u utrci za prvog čovjeka grada.

 

 

 

Komentara 8

NO
nolimits930
16:59 04.03.2021.

između dvije sirovine....pa ti biraj !

PA
Pahor
16:22 04.03.2021.

Dva klauna! Zar Split ne moze bolje?

PO
poslon
18:51 04.03.2021.

hahaha koji kraljevi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije