Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubio se

Jamie Foxx je zaluđen Dubrovnikom, u grad je doveo i mlađu kćer

Jamie Foxx u Dubrovniku
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/11
06.03.2017.
u 14:30

Glumac je već pohvalio naša vina, oduševljen je smještajem, a koliko je Dubrovnik lijep odlučio je pokazati i sedmogodišnjoj kćeri koja mu je došla u posjet

Jamie Foxx zaboravio je na incident koji je doživio u jednom dubrovačkom restoranu i sada se samo hvali koliko uživa u Dubrovniku. Prije nekoliko dana je na Instagramu pohvali dobro hrvatsko vino, oduševio ga je i smještaj u Dubrovniku i hvalio se kako živi u dvorcu dok snima film "Robin Hood: Origins".

Dio ovog užitka htio je podijeliti i sa svojom obitelji pa su mu u Dubrovnik došli nećaci i mlađa kći Annalise. Preko vikenda ih je odveo na izlet u Beograd, a kada su se vratili u Dubrovnik glumac i njegova kći primili su se zajedničkog skladanja.

Dubrovnik očito djeluje inspirativno na glumca. Snimanje filma "Robin Hood: Origins" bliži se kraju i cijela kulisa i scenografija filma se polako uklanja iz središta grada.

 

 

 

 

>>Jamie Foxx: 'Sve je bio nesporazum, Dubrovnik je nevjerojatan grad'

>>Fatalni Christian Grey je stigao u Dubrovnik

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
18:01 06.03.2017.

čovjek uživa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije