Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kći miše kovača

Ivana Kovač otkrila koju je školu završila, ali i gdje nalazi duševni mir: Često idem u crkvu

Nastup Ivane Kovač u Veloj Luci povodom veslačke regate
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/9
17.12.2023.
u 17:10

Ivana je pričala o nekim svojim životnim navikama, a priznala je i da ne pazi baš pretjerano na prehranu. Rekla je da voli jesti čokoladu, čips i brzu hranu. Također je izjavila kako svoj mir nalazi u crkvi.

 Pjevačica Ivana Kovač sudjelovala je u emisiji 'Zdravlje na kvadrat' koja se prikazuje na Novoj TV. Tamo je pričala o nekim svojim životnim navikama, a priznala je i da ne pazi baš pretjerano na prehranu. Rekla je da voli jesti čokoladu, čips i brzu hranu. Također je izjavila kako svoj mir nalazi u crkvi. 

Ivana je otkrila da je završila kozmetičku školu. 

- Ja sam završila školu za kozmetičara, s tim da nikad nisam imala namjeru biti kozmetičar, nego su sve moje cure iz osnovne škole i sve cure koje sam poznavala išle u kozmetičku školu. Tako sam ti ja otišla u kozmetičku radi ekipe. To je bila faza ne da nisam znala tko mi glavu nosi, a kamoli što bit ću u budućnosti - otkrila je u emisiji pjevačica. 

VEZANI ČLANCI:

Odala je i što voli kuhati.

- Recimo kad volim nešto, obožavam sarmu. Znači fažol, pašta fažol s kobasicom, to obožavam i to ubijam. To znači radim vrhunski zato što to volim. Kad nešto volim hoću da mi to bude dobro! Ali realno, nisam neki ekspert. Ja znam kuhati i ono što skuham ispadne super, ali ne volim kuhati. Ja kuham zato što moram kuhati. 
Izjavila je i da se očajno hrani. Ali misli da se njen organizam navikao na namirnice i jela koja bira i zato izgleda odlično. 

- Stvarno sam najgori mogući primjer bilo kome. Organizam mi se valjda naviknuo na svu tu hranu, to što ja jedem čokolade, čips, brzu hranu , i tako cijeli život, pa ti se valjda organizam navikne, i misli da je to zdravo. Sad kad bih pojela nešto zdravo, valjda bi mi tijelo palo u šok. Ja ne znam - kazala je.
Dodala je i da duševni mir pronalazi u crkvi. 

- Često idem u crkvu i tamo se osjećam super! Tamo baš nađem svoj mir. Znači to je jedan moj izvor duševnog mira. I najbolji! A druga opcija je pjesma, pozornica. To je adrenalin mog života - zaključila je Ivana. 

VIDEO Ella Dvornik: 'Nisam završila srednju školu, stalno su me osuđivali zbog toga'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije