Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filip živojinović

Nastup je hit na internetu: Poslušajte kako zvuči kad Aleksandra Prijović i suprug zajedno pjevaju

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/28
17.12.2023.
u 13:10

Poznato je da Filip piše pjesme ovoj zvijezdi koja je rasprodala pet zagrebačkih ekrana, a sada je otkriveno kako on zvuči kada primi mikrofon u ruke.

Pjevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović na jednoj su se privatnoj proslavi opustili, te su zajedno zapjevali na mikrofon. Poznato je da Filip piše pjesme ovoj zvijezdi koja je rasprodala pet zagrebačkih ekrana, a kako on zvuči kada primi mikrofon u ruke možete poslušati OVDJE. Filip je inače vlasnik kompanije Pomfrit Medija, a osim što je autor nekih od njenih najvećih hitova, ta tvrtka je zadužena za produkciju spotova Aleksandre Prijović. 

Aleksandra i Filip, Brenin posinak dobili su 2019. godine sina Aleksandra. Filip je sin Brenina supruga, teniske legende Slobodana Bate Živojinovića i njegove prve supruge Zorice Nakić. Ljubav između Filipa i Aleksandre planula je još 2016. godine, a za nju je zaslužna poznata srpska blogerica i influencerica Zorannah, inače Filipova bliska prijateljica, koja je jednom prilikom bila s Aleksandrom u noćnom izlasku kada im se naknadno pridružio i Filip. Danas Aleksandra i Filip nisu samo supružnici već i poslovni suradnici s obzirom na to da je Filip glazbeni producent, a stoji i iza tekstova nekih njezinih velikih hitova. Koliko joj znači Filipova podrška Aleksandra je često isticala u intervjuima, a tijekom koncerta u Beogradu mnoge je dirnula emotivnim riječima koje je posvetila suprugu. 

VEZANI ČLANCI:

– Filipe, tebi želim reći samo jednu stvar, ovo je naša zajednička pobjeda. To svi dobro znaju, ja sam zbog tebe ovdje gdje jesam. Hvala ti, i hvala svima vama. Bilo mi je prelijepo i nezaboravno – kazala je Aleksandra pred punom beogradskom Arenom. 

Podsjetimo, peti koncert je otvorila svojim hitom  "Za nas kasno je", a obratila se i svojim vjernim obožavateljima.

- Navikla sam svaku večer pjevati i nedostajali ste mi sinoć. Kad me pitaju koja večer mi je bila najbolja, uvijek kažem ona koja slijedi jer sa vama je za mene svaka večer najbolja. Želim vam da uživate večeras kao što sam ja sa svima vama uživala svih ovih dana. Hvala na gostoprimstvu u moje ime i ime moje cijele ekipe, jer smo se osjećali kao kod kuće - rekla je Aleksandra na početku koncerta. Kasnije je dodala:  Mislim da ne postoji nitko sretniji od mene uz ovakve ljude i ovakav uspjeh

Kao i prethodnih večeri Aleksandra je i na petom koncertu imala goste, a prvi joj se na pozornici pridružio Dejan Matić i zajedno su otpjevala hit "Ko si ti", a Dejan je otpjevao i "Dozvola za ljubav".

GALERIJA Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala kad je imala 16 godina i kako se od tada promijenila

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović
1/29

Osman Hadžić bio je drugi Aleksandrin gost i zajedno su publici otpjevali njegov hit "Ti mene ne voliš".

Maya Berović bila je treća gošća na koncertu, a nakon nje na pozornicu je kao gost stigao i MC Stojan i za zagrebačku publiku odabrali su hit "Šta bi". Nakon Maye, na pozornicu je izašao i MC Stojan koji je u jednom trenu i zaplakao, a Prijović ga je tješila. 

Aleksandri se u jednom trenutku na sceni pridružio i njezin sin, a pjevačica je bila jako emotivna i rekla je kako bi voljela i šesti koncert održati.  - Jeste li svjesni da je ovo peta Arena? Očigledno da nisam ni ja, ali kad malo bolje razmislim... Šesta, ja bih rado. Hoćemo li šestu? - upitala je organizatore, a publici se zahvalila što su bili uz nju i što su je podržali.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila koje dvije pjevačice se nisu odazvale njezinu pozivu za gostovanje u Areni

Komentara 21

SA
Satnik1111
13:36 17.12.2023.

Do kada mislite prosipati ove "vesti" koje nas Hrvate ni malo ne zanimaju. I da ne zaboravim, ono na onom derneku u Areni nisu bili ni Hrvati ni hrvatska djeca. Nemojte misliti da padamo na vašu "bratstvo i jedinstvo" propagandu.

GR
Greben
13:39 17.12.2023.

Uspjesan par. Svaka cast! Ali sto je previse, previse je! Nicim ne doprinose hrvatskom drustvu. Naprotiv! Pa zasto slijediti svaki njihov korak!?

Avatar Asterix
Asterix
13:46 17.12.2023.

Do kad nam mislite ispirati mozak promicanjem te primitivne glazbe. A onda u drugom članku propitkujete razloge popularnosti te tzv. glazbe u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije