Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedna od najljepših Hrvatica

Iva Jerković slavi 41. rođendan, a ovako je izgledala prije 15 godina kada je vodila Doru

Foto: Instagram screenshot
1/9
27.06.2022.
u 20:27

Na HRT-u je bila hostesa u Studio 10 koju su vodili Duško Ćurlić i Mirko Fodor, a s Nikolinom Pišek je 2007. godina vodila Doru.

Bivša manekenka i voditeljica Iva Jerković proslavila je 41. rođendan i na Instagramu joj pristižu čestitke od brojnih prijatelja. U zadnje vrijeme rijetko ju viđamo u javnosti i na društvenim događajima. Posvetila se svom frizerskom i beauty salonu koji je otvorila 2014. godine, a prije dvije godine postala je mama djevojčice Rine Ami.

Manekenskim poslom se počela baviti još kao 15-godišnjakinja i bila je zaštitno lice brojnih kolekcija domaćih modnih brendova i najviše je surađivala s modnim dvojcem Elfs, a bila je i zaštitno lice brazilske sportske modne marke Bia Brazil Activewear. Osim manekenske karijere Iva se okušala i u televizijskim vodama gdje je počela kao hostesa na Bingo showu, a ubrzo je stigla i ponuda s talijanske TV postaje RAI 2 i tamo je vodila emisiju Libero show. Na HRT-u je bila hostesa u Studio 10 koju su vodili Duško Ćurlić i Mirko Fodor, a s Nikolinom Pišek je 2007. godina vodila Doru.

02.03.2007., Opatija - Druga polufinalna vecer Dore, hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije. Iva Jerkovic. Photo: Slavko Midzor/HISTORY I/C
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Zadnji televizijski angažman bio joj je u Kolu sreće koji se prikazivao na RTL-u, a vodio ga je glumac Boris Mirković. Sudjelovala je i u reality showovima Survivor i Celebrity Big Brother. Jedna od najljepših Hrvatica već je godinama u vezi s poduzetnikom Josipom Antićem Zefom s kojim je dobila kći Rinu. 

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo Misu Mediteranu, a na pozornici mu se pridružila kći Hana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije