Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvoje Šalković

Bivši partner Ane Gruice o njezinom sadašnjem suprugu: 'Mi se čujemo, zajedno ručamo, igramo čak i tenis'

Foto: Ivo Čagalj/ Miranda Čikotić/ Pixsell
1/12
27.06.2022.
u 14:41

Glumica Ana Gruica i njezin bivši partner Hrvoje Šalković prekinuli su prije pet godina, a par je u nekoliko navrata govorio o tome kako su uspjeli ostati prijatelji.

Pisac i poduzetnik te bivši suprug glumice Ane Gruice Uglešić (39), Hrvoje Šalković (48) otkrio je u kakvom su njih dvoje odnosu te kako se slaže s njezinim novim odabranikom.

- Funkcionira sve super, toliko dobro da je meni čak to neugodno i pričati. Meni je to sve normalno, mi ručamo svi skupa, mi se čujemo, mi se družimo. Super joj je muž novi, odigram tenis s njim - ispričao je Šalković za RTL.

Par zajedno odgaja sedmogodišnjeg sina Ivana Marata, a Hrvoje je ovom prilikom govorio i o njihovu sinu. Dječak je u školu krenuo u Splitu, a kako je otkrio njegov otac uspješno barata i splitskim i zagrebačkim dijalektom te navija i za Dinamo i za Hajduk. Ivan Marat posebno voli putovati s tatom. 

Inače, fotografiju njihovog zajedničkog druženja podijelila je jednom prilikom i Ana. Tada je pozirala s bivšim partnerom, suprugom Boranom Uglešićem i sinom na skijanju.

- Ok. Možda sam imala sreće (kako neki vole reći), a možda je ključno shvatiti da "ja" nije bitno u ovoj priči nikome. Kad bi svi mjerili uspjeh odnosa po dječjem osmijehu onda ovo nije mission impossible - napisala je tada glumica uz fotografiju, a par je i ranije otvoreno govorio o svom odnosu nakon prekida. 

Podsjetimo, Ana i Hrvoje prekinuli su prije pet godina, a par je u nekoliko navrata govorio o tome kako su uspjeli ostati prijatelji.

-  Razlaz nikada nije lak ni za roditelje ni za djecu, kako u emotivnom tako i u organizacijskom smislu. Ali zar nije bolje da djeca vide nasmijane roditelje odvojeno, nego tmurna i nesretna lica zajedno? - izjavila je jednom prilikom Gruica.

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo 'Misu Mediteranu', na pozornici mu se pridružila kći Hana

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
16:01 01.07.2022.

barem imate o cemu pricati...tema je neiscrpna..

SA
sani1
14:49 27.06.2022.

A tko je ta? Prosvijetlite me, molim vas.

FR
Freudenreichova
14:34 27.06.2022.

Još jedna šampionka u naslikavanju i treniranju joge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije